Sanglier des Ardennes (Hôtel du)

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Sanglier des Ardennes (Hôtel du)
Private companiesAgricultural Services • Sanglier des Ardennes (Hôtel du)

Contactgegevens Sanglier des Ardennes (Hôtel du): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sanglier des Ardennes (Hôtel du): address, phone, fax, email, website, opening hours

Sanglier des Ardennes (Hôtel du)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Comte Théodule d'Ursel 14; 6940; Durbuy, België

Telefoon (phone): 086 21 32 62 (+32-086 21 32 62) 086 21 32 62 (+32-086 21 32 62)

Fax (fax): 086 21 24 65 (+32-086 21 24 65) 086 21 24 65 (+32-086 21 24 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sanglier des Ardennes (Hôtel du): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sanglier des Ardennes (Hôtel du)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sanglier des Ardennes (Hôtel du)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sanglier des Ardennes (Hôtel du), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sanglier des Ardennes (Hôtel du). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sanglier des Ardennes (Hôtel du), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sanglier des Ardennes (Hôtel du). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sanglier des Ardennes (Hôtel du)
Products information Sanglier des Ardennes (Hôtel du)

BTW identificatienummer (tax): BE08364135742
Ondernemingsnummer: 1891815185
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 629,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Sanglier des Ardennes (Hôtel du) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Seminars Organisation of

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sanglier des Ardennes (Hôtel du)
(Get full report from official database of BE for Sanglier des Ardennes (Hôtel du))

Aanvulling soorten activiteiten voor Sanglier des Ardennes (Hôtel du)
Addition kinds of activities for Sanglier des Ardennes (Hôtel du)

3324. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
621102. Flotatiebedrijven | Flotation companies
807100. Medische laboratoria | Medical laboratories
864199. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
22620101. Flock printen: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Flock printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28690602. Aceton, synthetisch | Acetone, synthetic
32690205. Slijpmedia, aardewerk | Grinding media, pottery
39440702. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive

Werken bij Sanglier des Ardennes (Hôtel du): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sanglier des Ardennes (Hôtel du): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sanglier des Ardennes (Hôtel du). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sanglier des Ardennes (Hôtel du). Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar?jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen?in?de regio?Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week):???? ??- Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

  • Make-up Promoters (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van Sanglier des Ardennes (Hôtel du) in sociale netwerken
Look for responds of Sanglier des Ardennes (Hôtel du) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sanglier des Ardennes (Hôtel du). Laat een reactie achter voor Sanglier des Ardennes (Hôtel du). Sanglier des Ardennes (Hôtel du) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sanglier des Ardennes (Hôtel du). Leave a respond for Sanglier des Ardennes (Hôtel du). Sanglier des Ardennes (Hôtel du) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sanglier des Ardennes (Hôtel du) op de google maps. Adres en contacten Sanglier des Ardennes (Hôtel du)
Location of Sanglier des Ardennes (Hôtel du) on the google maps. Address and contacts of Sanglier des Ardennes (Hôtel du)

Andere gerelateerde bedrijven als come Sanglier des Ardennes (Hôtel du) Sanglier des Ardennes (Hôtel du): A-M WITTEMANS | S. ROSENTHAL | BANCONTACT-MISTER CASH | GARAGE DELVAUX | CATHERINE HUP?

Other related companies as Sanglier des Ardennes (Hôtel du): A-M WITTEMANS | S. ROSENTHAL | BANCONTACT-MISTER CASH | GARAGE DELVAUX | CATHERINE HUP?

Sanglier des Ardennes (Hôtel du) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sanglier des Ardennes (Hôtel du), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08364135742. Het bedrijf Sanglier des Ardennes (Hôtel du) bevindt zich op het adres: Rue du Comte Théodule d'Ursel 14; 6940; Durbuy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 629,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Seminars Organisation of. Producten gemaakt in Sanglier des Ardennes (Hôtel du) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sanglier des Ardennes (Hôtel du) is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sanglier des Ardennes (Hôtel du) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sanglier des Ardennes (Hôtel du), openstaande posities, locatie van Sanglier des Ardennes (Hôtel du) op de kaart.

Sanglier des Ardennes (Hôtel du) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sanglier des Ardennes (Hôtel du), company assigned to the tax number BE08364135742. The company Sanglier des Ardennes (Hôtel du) is located at the address: Rue du Comte Théodule d'Ursel 14; 6940; Durbuy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 629,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Seminars Organisation of. Products created in Sanglier des Ardennes (Hôtel du) were not found.
The main activity of Sanglier des Ardennes (Hôtel du) is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sanglier des Ardennes (Hôtel du) is not available. You also can look at reviews of Sanglier des Ardennes (Hôtel du), open positions, location of Sanglier des Ardennes (Hôtel du) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sanglier des Ardennes (Hôtel du), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sanglier des Ardennes (Hôtel du), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sanglier des Ardennes (Hôtel du), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sanglier des Ardennes (Hôtel du), employees, financial statistics.