PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE
Private companiesLegal Services • PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE

Contactgegevens PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZOETE KERSEBOMENLAAN 89; 7711; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56488676 (+32-56488676) 56488676 (+32-56488676)

Fax (fax): +32 (2) 209-26-18 +32 (2) 209-26-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE
Products information PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE

BTW identificatienummer (tax): BE05332733154
Ondernemingsnummer: 8540466308
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE
Addition kinds of activities for PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE

232100. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
01610103. Honingdew Meloenboerderij | Honeydew melon farm
01610202. Lima boerderij, groen | Lima bean farm, green
22810208. Polypropyleen garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polypropylene yarn, spun: made from purchased staple
24990400. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
34330204. Kamerverwarmers, gas | Room heaters, gas
35310607. Baggeren machines | Dredging machinery
55310100. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts
75390000. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec

Werken bij PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Studentenjob

    We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE. Laat een reactie achter voor PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE. PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE. Leave a respond for PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE. PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE
Location of PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE: FLVERVOER FRANS GOMMEREN BVBA | DEUTSCHE BANK | ENTREPRISES ET GESTION SA | Dell Natuurwinkel | ROMANUS ET CIE

Other related companies as PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE: FLVERVOER FRANS GOMMEREN BVBA | DEUTSCHE BANK | ENTREPRISES ET GESTION SA | Dell Natuurwinkel | ROMANUS ET CIE

PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05332733154. Het bedrijf PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE bevindt zich op het adres: ZOETE KERSEBOMENLAAN 89; 7711; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE, openstaande posities, locatie van PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE op de kaart.

PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE, company assigned to the tax number BE05332733154. The company PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE is located at the address: ZOETE KERSEBOMENLAAN 89; 7711; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE were not found.
The main activity of PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE, open positions, location of PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE VANNIEUWENHUYZE, employees, financial statistics.