ENTREPRISES ET GESTION SA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ENTREPRISES ET GESTION SA
Private companiesLegal Services • ENTREPRISES ET GESTION SA

Contactgegevens ENTREPRISES ET GESTION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES ET GESTION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES ET GESTION SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Charneux 32 4650 Herve, België

Telefoon (phone): 32.87 69 35 50 32.87 69 35 50

Fax (fax): 32.87 69 35 55 32.87 69 35 55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES ET GESTION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES ET GESTION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES ET GESTION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES ET GESTION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES ET GESTION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES ET GESTION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES ET GESTION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES ET GESTION SA
Products information ENTREPRISES ET GESTION SA

BTW identificatienummer (tax): BE04641693115
Ondernemingsnummer: 8776672363
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 510,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Cheese

Product categorie (product category): Dairy products; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES ET GESTION SA
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES ET GESTION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES ET GESTION SA
Addition kinds of activities for ENTREPRISES ET GESTION SA

5131. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
336599. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
25119905. Nieuwigheden meubels: hout | Novelty furniture: wood
35310501. Backfillers, zelfrijdend | Backfillers, self-propelled
51999907. Candy maken van goederen en benodigdheden | Candy making goods and supplies
59990102. Brandblussers | Fire extinguishers

Werken bij ENTREPRISES ET GESTION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES ET GESTION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES ET GESTION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES ET GESTION SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES ET GESTION SA in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES ET GESTION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES ET GESTION SA. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES ET GESTION SA. ENTREPRISES ET GESTION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES ET GESTION SA. Leave a respond for ENTREPRISES ET GESTION SA. ENTREPRISES ET GESTION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES ET GESTION SA op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES ET GESTION SA
Location of ENTREPRISES ET GESTION SA on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES ET GESTION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES ET GESTION SA ENTREPRISES ET GESTION SA: FRANS SPENNINCK | Etienne | Silvestre M D.O. | D.D. DESIGN SPRL | R. PELAEZ LOPEZ

Other related companies as ENTREPRISES ET GESTION SA: FRANS SPENNINCK | Etienne | Silvestre M D.O. | D.D. DESIGN SPRL | R. PELAEZ LOPEZ

ENTREPRISES ET GESTION SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES ET GESTION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04641693115. Het bedrijf ENTREPRISES ET GESTION SA bevindt zich op het adres: Rue De Charneux 32 4650 Herve. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 510,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dairy products; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Cheese.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES ET GESTION SA is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES ET GESTION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES ET GESTION SA, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES ET GESTION SA op de kaart.

ENTREPRISES ET GESTION SA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES ET GESTION SA, company assigned to the tax number BE04641693115. The company ENTREPRISES ET GESTION SA is located at the address: Rue De Charneux 32 4650 Herve. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 510,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dairy products; Food and Related Products. List of products are Cheese.
The main activity of ENTREPRISES ET GESTION SA is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES ET GESTION SA is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES ET GESTION SA, open positions, location of ENTREPRISES ET GESTION SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES ET GESTION SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES ET GESTION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES ET GESTION SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES ET GESTION SA, employees, financial statistics.