MARCEL ROWART DEWAERSEGGER

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • MARCEL ROWART DEWAERSEGGER
Private companiesInsurance Carriers • MARCEL ROWART DEWAERSEGGER

Contactgegevens MARCEL ROWART DEWAERSEGGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL ROWART DEWAERSEGGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL ROWART DEWAERSEGGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BROUX 48; 1320; BEAUVECHAIN, België

Telefoon (phone): 10866874 (+32-10866874) 10866874 (+32-10866874)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL ROWART DEWAERSEGGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL ROWART DEWAERSEGGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL ROWART DEWAERSEGGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL ROWART DEWAERSEGGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL ROWART DEWAERSEGGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL ROWART DEWAERSEGGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL ROWART DEWAERSEGGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL ROWART DEWAERSEGGER
Products information MARCEL ROWART DEWAERSEGGER

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in MARCEL ROWART DEWAERSEGGER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL ROWART DEWAERSEGGER
(Get full report from official database of BE for MARCEL ROWART DEWAERSEGGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL ROWART DEWAERSEGGER
Addition kinds of activities for MARCEL ROWART DEWAERSEGGER

232102. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
344902. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
606200. Staat krediet unies | State credit unions
10619901. Kobaltertsmijnbouw | Cobalt ore mining
17210402. Woningbouwbedrijf | Residential wallcovering contractor
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production
86119904. Junior Kamer van Koophandel | Junior chamber of commerce

Werken bij MARCEL ROWART DEWAERSEGGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL ROWART DEWAERSEGGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL ROWART DEWAERSEGGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL ROWART DEWAERSEGGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van MARCEL ROWART DEWAERSEGGER in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL ROWART DEWAERSEGGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL ROWART DEWAERSEGGER. Laat een reactie achter voor MARCEL ROWART DEWAERSEGGER. MARCEL ROWART DEWAERSEGGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL ROWART DEWAERSEGGER. Leave a respond for MARCEL ROWART DEWAERSEGGER. MARCEL ROWART DEWAERSEGGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL ROWART DEWAERSEGGER op de google maps. Adres en contacten MARCEL ROWART DEWAERSEGGER
Location of MARCEL ROWART DEWAERSEGGER on the google maps. Address and contacts of MARCEL ROWART DEWAERSEGGER

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL ROWART DEWAERSEGGER MARCEL ROWART DEWAERSEGGER: BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE | XAVIER CHENEAU | Cober P | YVES ALEXANDRE | La Strada Fashion BVBA

Other related companies as MARCEL ROWART DEWAERSEGGER: BEENHOUWERIJ DIRK & HILDE | XAVIER CHENEAU | Cober P | YVES ALEXANDRE | La Strada Fashion BVBA

MARCEL ROWART DEWAERSEGGER is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL ROWART DEWAERSEGGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf MARCEL ROWART DEWAERSEGGER bevindt zich op het adres: RUE DU BROUX 48; 1320; BEAUVECHAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in MARCEL ROWART DEWAERSEGGER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL ROWART DEWAERSEGGER is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL ROWART DEWAERSEGGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL ROWART DEWAERSEGGER, openstaande posities, locatie van MARCEL ROWART DEWAERSEGGER op de kaart.

MARCEL ROWART DEWAERSEGGER is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL ROWART DEWAERSEGGER, company assigned to the tax number BE07618988037. The company MARCEL ROWART DEWAERSEGGER is located at the address: RUE DU BROUX 48; 1320; BEAUVECHAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders. Products created in MARCEL ROWART DEWAERSEGGER were not found.
The main activity of MARCEL ROWART DEWAERSEGGER is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL ROWART DEWAERSEGGER is not available. You also can look at reviews of MARCEL ROWART DEWAERSEGGER, open positions, location of MARCEL ROWART DEWAERSEGGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL ROWART DEWAERSEGGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL ROWART DEWAERSEGGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL ROWART DEWAERSEGGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL ROWART DEWAERSEGGER, employees, financial statistics.