HEDWIGE DE GEETERE

Contactgegevens HEDWIGE DE GEETERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEDWIGE DE GEETERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEDWIGE DE GEETERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JANSDREEF 21; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93773111 (+32-93773111) 93773111 (+32-93773111)

Fax (fax): +32 (15) 995-84-37 +32 (15) 995-84-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEDWIGE DE GEETERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEDWIGE DE GEETERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEDWIGE DE GEETERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEDWIGE DE GEETERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEDWIGE DE GEETERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEDWIGE DE GEETERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEDWIGE DE GEETERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEDWIGE DE GEETERE
Products information HEDWIGE DE GEETERE

BTW identificatienummer (tax): BE04736724853
Ondernemingsnummer: 2484252929
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 892,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in HEDWIGE DE GEETERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEDWIGE DE GEETERE
(Get full report from official database of BE for HEDWIGE DE GEETERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEDWIGE DE GEETERE
Addition kinds of activities for HEDWIGE DE GEETERE

519801. verven | Paints
763100. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
20230105. Verwerkte babyformule | Processed baby formula
25420202. Kasten: show, display of opslag: behalve hout | Cabinets: show, display, or storage: except wood
34969915. Draadwikkeling | Wire winding
58129905. Commissary restaurant | Commissary restaurant
70320100. Recreatieve kampen | Recreational camps

Werken bij HEDWIGE DE GEETERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEDWIGE DE GEETERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEDWIGE DE GEETERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEDWIGE DE GEETERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • PLAATSERS (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GUNCO

    Type: Vaste Job

    KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van HEDWIGE DE GEETERE in sociale netwerken
Look for responds of HEDWIGE DE GEETERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEDWIGE DE GEETERE. Laat een reactie achter voor HEDWIGE DE GEETERE. HEDWIGE DE GEETERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEDWIGE DE GEETERE. Leave a respond for HEDWIGE DE GEETERE. HEDWIGE DE GEETERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEDWIGE DE GEETERE op de google maps. Adres en contacten HEDWIGE DE GEETERE
Location of HEDWIGE DE GEETERE on the google maps. Address and contacts of HEDWIGE DE GEETERE

Andere gerelateerde bedrijven als come HEDWIGE DE GEETERE HEDWIGE DE GEETERE: IMPRIMERIE NAVAUX | Vandenbussche B BVBA | Chocoladeboetiek (De) | BUREAU COPPIN | Bertrand J

Other related companies as HEDWIGE DE GEETERE: IMPRIMERIE NAVAUX | Vandenbussche B BVBA | Chocoladeboetiek (De) | BUREAU COPPIN | Bertrand J

HEDWIGE DE GEETERE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEDWIGE DE GEETERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04736724853. Het bedrijf HEDWIGE DE GEETERE bevindt zich op het adres: SINT-JANSDREEF 21; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 892,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in HEDWIGE DE GEETERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEDWIGE DE GEETERE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEDWIGE DE GEETERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEDWIGE DE GEETERE, openstaande posities, locatie van HEDWIGE DE GEETERE op de kaart.

HEDWIGE DE GEETERE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEDWIGE DE GEETERE, company assigned to the tax number BE04736724853. The company HEDWIGE DE GEETERE is located at the address: SINT-JANSDREEF 21; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 892,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders. Products created in HEDWIGE DE GEETERE were not found.
The main activity of HEDWIGE DE GEETERE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HEDWIGE DE GEETERE is not available. You also can look at reviews of HEDWIGE DE GEETERE, open positions, location of HEDWIGE DE GEETERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEDWIGE DE GEETERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEDWIGE DE GEETERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEDWIGE DE GEETERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEDWIGE DE GEETERE, employees, financial statistics.