FRANS DE GROOF

Contactgegevens FRANS DE GROOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS DE GROOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS DE GROOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERSPORTLAAN 15; 2240; ZANDHOVEN, België

Telefoon (phone): 34855755 (+32-34855755) 34855755 (+32-34855755)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS DE GROOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS DE GROOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS DE GROOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS DE GROOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS DE GROOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS DE GROOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS DE GROOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS DE GROOF
Products information FRANS DE GROOF

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FRANS DE GROOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS DE GROOF
(Get full report from official database of BE for FRANS DE GROOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS DE GROOF
Addition kinds of activities for FRANS DE GROOF

725199. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec
28340405. Siroop, farmaceutisch | Syrups, pharmaceutical
36470105. Koplampen (fixtures), voertuig | Headlights (fixtures), vehicular
56119903. Kleding, sportkleding, mannen en jongens ' | Clothing, sportswear, men's and boys'
59990900. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies

Werken bij FRANS DE GROOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS DE GROOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS DE GROOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS DE GROOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

  • Orderpicker M/V voor Fluvius te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Taken: - Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) - Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending - Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen aan het lager onderwijs op 6 november in Wingene van 17:30-19:15 uur zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

Zoek naar antwoorden van FRANS DE GROOF in sociale netwerken
Look for responds of FRANS DE GROOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS DE GROOF. Laat een reactie achter voor FRANS DE GROOF. FRANS DE GROOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS DE GROOF. Leave a respond for FRANS DE GROOF. FRANS DE GROOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS DE GROOF op de google maps. Adres en contacten FRANS DE GROOF
Location of FRANS DE GROOF on the google maps. Address and contacts of FRANS DE GROOF

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS DE GROOF FRANS DE GROOF: PARTY CATERING BENELUX | SHOE DISCOUNT | JEUGDHUIS ?T STABHOE | Alain Mbange | BRASSEUR, JEAN-PIERRE

Other related companies as FRANS DE GROOF: PARTY CATERING BENELUX | SHOE DISCOUNT | JEUGDHUIS ?T STABHOE | Alain Mbange | BRASSEUR, JEAN-PIERRE

FRANS DE GROOF is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS DE GROOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf FRANS DE GROOF bevindt zich op het adres: WATERSPORTLAAN 15; 2240; ZANDHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in FRANS DE GROOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS DE GROOF is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS DE GROOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS DE GROOF, openstaande posities, locatie van FRANS DE GROOF op de kaart.

FRANS DE GROOF is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS DE GROOF, company assigned to the tax number BE07938415527. The company FRANS DE GROOF is located at the address: WATERSPORTLAAN 15; 2240; ZANDHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in FRANS DE GROOF were not found.
The main activity of FRANS DE GROOF is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS DE GROOF is not available. You also can look at reviews of FRANS DE GROOF, open positions, location of FRANS DE GROOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS DE GROOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS DE GROOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS DE GROOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS DE GROOF, employees, financial statistics.