JEUGDHUIS ?T STABHOE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • JEUGDHUIS ?T STABHOE
Private companiesTransportation Equipment • JEUGDHUIS ?T STABHOE

Contactgegevens JEUGDHUIS ?T STABHOE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS ?T STABHOE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS ?T STABHOE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WITVENSTRAAT 57; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 36648718 (+32-36648718) 36648718 (+32-36648718)

Fax (fax): +32 (19) 377-43-69 +32 (19) 377-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS ?T STABHOE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS ?T STABHOE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS ?T STABHOE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS ?T STABHOE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS ?T STABHOE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS ?T STABHOE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS ?T STABHOE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS ?T STABHOE
Products information JEUGDHUIS ?T STABHOE

BTW identificatienummer (tax): BE01486419677
Ondernemingsnummer: 2844055175
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in JEUGDHUIS ?T STABHOE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS ?T STABHOE
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS ?T STABHOE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS ?T STABHOE
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS ?T STABHOE

335100. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
27540500. Publicatie drukwerk, gravure | Publication printing, gravure
35929900. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen, nec | Carburetors, pistons, rings, valves, nec
47319902. Vracht consolidatie | Freight consolidation
49240100. Gasmakelaar | Gas power broker
50910703. motorboten | Motorboats

Werken bij JEUGDHUIS ?T STABHOE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS ?T STABHOE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS ?T STABHOE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS ?T STABHOE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

 • Chauffeur rijbewijs C (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een inzamelcentrum van textiel zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Het bedrijf zamelt in heel vlaanderen gedragen textiel in voor een goed doel. Je staat in voor het ophalen en vervoeren van textiel.

 • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

 • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

 • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

 • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

 • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

 • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

 • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Culinaire slagerij OX

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS ?T STABHOE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS ?T STABHOE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS ?T STABHOE. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS ?T STABHOE. JEUGDHUIS ?T STABHOE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS ?T STABHOE. Leave a respond for JEUGDHUIS ?T STABHOE. JEUGDHUIS ?T STABHOE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS ?T STABHOE op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS ?T STABHOE
Location of JEUGDHUIS ?T STABHOE on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS ?T STABHOE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS ?T STABHOE JEUGDHUIS ?T STABHOE: Carpentier A | ROSALIE | KINDERLAND | De Hertogh J | LA CHINE

Other related companies as JEUGDHUIS ?T STABHOE: Carpentier A | ROSALIE | KINDERLAND | De Hertogh J | LA CHINE

JEUGDHUIS ?T STABHOE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS ?T STABHOE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486419677. Het bedrijf JEUGDHUIS ?T STABHOE bevindt zich op het adres: WITVENSTRAAT 57; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS ?T STABHOE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS ?T STABHOE is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS ?T STABHOE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS ?T STABHOE, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS ?T STABHOE op de kaart.

JEUGDHUIS ?T STABHOE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS ?T STABHOE, company assigned to the tax number BE01486419677. The company JEUGDHUIS ?T STABHOE is located at the address: WITVENSTRAAT 57; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS ?T STABHOE were not found.
The main activity of JEUGDHUIS ?T STABHOE is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS ?T STABHOE is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS ?T STABHOE, open positions, location of JEUGDHUIS ?T STABHOE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS ?T STABHOE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS ?T STABHOE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS ?T STABHOE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS ?T STABHOE, employees, financial statistics.