Elektriciteitswerken Peetermans

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Elektriciteitswerken Peetermans
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Elektriciteitswerken Peetermans

Contactgegevens Elektriciteitswerken Peetermans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elektriciteitswerken Peetermans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elektriciteitswerken Peetermans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wilgenlaan 5  Box 3 3271 Zichem (Scherpenheuvel-Zichem), België

Telefoon (phone): +32 (68) 411-17-26 +32 (68) 411-17-26

Fax (fax): +32 (9) 349-58-33 +32 (9) 349-58-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elektriciteitswerken Peetermans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elektriciteitswerken Peetermans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elektriciteitswerken Peetermans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elektriciteitswerken Peetermans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elektriciteitswerken Peetermans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elektriciteitswerken Peetermans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elektriciteitswerken Peetermans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elektriciteitswerken Peetermans
Products information Elektriciteitswerken Peetermans

BTW identificatienummer (tax): BE08204833984
Ondernemingsnummer: 5208587646
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Elektriciteitswerken Peetermans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elektriciteitswerken Peetermans
(Get full report from official database of BE for Elektriciteitswerken Peetermans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elektriciteitswerken Peetermans
Addition kinds of activities for Elektriciteitswerken Peetermans

515399. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
754200. wasstraten | Carwashes
07830100. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
20320210. Spaghetti: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spaghetti: packaged in cans, jars, etc.
20799906. Olijfolie | Olive oil
35999910. Malen gietstukken voor de handel | Grinding castings for the trade
41319903. Interstate buslijn | Interstate bus line
79480404. Paarden, racen | Horses, racing

Werken bij Elektriciteitswerken Peetermans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elektriciteitswerken Peetermans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elektriciteitswerken Peetermans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elektriciteitswerken Peetermans. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

  • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van Elektriciteitswerken Peetermans in sociale netwerken
Look for responds of Elektriciteitswerken Peetermans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elektriciteitswerken Peetermans. Laat een reactie achter voor Elektriciteitswerken Peetermans. Elektriciteitswerken Peetermans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elektriciteitswerken Peetermans. Leave a respond for Elektriciteitswerken Peetermans. Elektriciteitswerken Peetermans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elektriciteitswerken Peetermans op de google maps. Adres en contacten Elektriciteitswerken Peetermans
Location of Elektriciteitswerken Peetermans on the google maps. Address and contacts of Elektriciteitswerken Peetermans

Andere gerelateerde bedrijven als come Elektriciteitswerken Peetermans Elektriciteitswerken Peetermans: Bertrand F Dentsply | GHILMOT | Bonami Luc | POLICE F?D?RALE | serge leleux

Other related companies as Elektriciteitswerken Peetermans: Bertrand F Dentsply | GHILMOT | Bonami Luc | POLICE F?D?RALE | serge leleux

Elektriciteitswerken Peetermans is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elektriciteitswerken Peetermans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08204833984. Het bedrijf Elektriciteitswerken Peetermans bevindt zich op het adres: Wilgenlaan 5  Box 3 3271 Zichem (Scherpenheuvel-Zichem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Elektriciteitswerken Peetermans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elektriciteitswerken Peetermans is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elektriciteitswerken Peetermans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elektriciteitswerken Peetermans, openstaande posities, locatie van Elektriciteitswerken Peetermans op de kaart.

Elektriciteitswerken Peetermans is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elektriciteitswerken Peetermans, company assigned to the tax number BE08204833984. The company Elektriciteitswerken Peetermans is located at the address: Wilgenlaan 5  Box 3 3271 Zichem (Scherpenheuvel-Zichem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Elektriciteitswerken Peetermans were not found.
The main activity of Elektriciteitswerken Peetermans is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Elektriciteitswerken Peetermans is not available. You also can look at reviews of Elektriciteitswerken Peetermans, open positions, location of Elektriciteitswerken Peetermans on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elektriciteitswerken Peetermans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elektriciteitswerken Peetermans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elektriciteitswerken Peetermans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elektriciteitswerken Peetermans, employees, financial statistics.