Bertrand F Dentsply

Contactgegevens Bertrand F Dentsply: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bertrand F Dentsply: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bertrand F Dentsply

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Chalet 38; 4920; Aywaille, België

Telefoon (phone): 04 384 64 88; 0479 28 49 01 (+32-04 384 64 88; 0479 28 49 01) 04 384 64 88; 0479 28 49 01 (+32-04 384 64 88; 0479 28 49 01)

Fax (fax): +32 (2) 880-91-30 +32 (2) 880-91-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bertrand F Dentsply: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bertrand F Dentsply"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bertrand F Dentsply"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bertrand F Dentsply, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bertrand F Dentsply. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bertrand F Dentsply, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bertrand F Dentsply. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bertrand F Dentsply
Products information Bertrand F Dentsply

BTW identificatienummer (tax): BE04064636230
Ondernemingsnummer: 1751739501
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Bertrand F Dentsply zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair of dentures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bertrand F Dentsply
(Get full report from official database of BE for Bertrand F Dentsply)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bertrand F Dentsply
Addition kinds of activities for Bertrand F Dentsply

13110203. Koolpyrolyse | Coal pyrolysis
15219900. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
30699914. Pompmouwen, rubber | Pump sleeves, rubber
36310103. Gasbereik, binnenlands | Gas ranges, domestic
39519906. Nibs (penpunten): goud, staal of ander metaal | Nibs (pen points): gold, steel, or other metal
50120100. Automobielmakelaars | Automotive brokers
50449903. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes
50529903. Zwavel | Sulfur
51929900. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec

Werken bij Bertrand F Dentsply: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bertrand F Dentsply: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bertrand F Dentsply. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bertrand F Dentsply. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: CKS

    Type: Vaste Job

    Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UNITED TALENT

    Type: Vaste Job

    Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van Bertrand F Dentsply in sociale netwerken
Look for responds of Bertrand F Dentsply in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bertrand F Dentsply. Laat een reactie achter voor Bertrand F Dentsply. Bertrand F Dentsply bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bertrand F Dentsply. Leave a respond for Bertrand F Dentsply. Bertrand F Dentsply on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bertrand F Dentsply op de google maps. Adres en contacten Bertrand F Dentsply
Location of Bertrand F Dentsply on the google maps. Address and contacts of Bertrand F Dentsply

Andere gerelateerde bedrijven als come Bertrand F Dentsply Bertrand F Dentsply: HUBLET MICHELE | JOZEF MAES | Hompesch J | NEDERMAN NV-SA | Veca-Art

Other related companies as Bertrand F Dentsply: HUBLET MICHELE | JOZEF MAES | Hompesch J | NEDERMAN NV-SA | Veca-Art

Bertrand F Dentsply is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bertrand F Dentsply, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04064636230. Het bedrijf Bertrand F Dentsply bevindt zich op het adres: Rue du Chalet 38; 4920; Aywaille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 770,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Repair of dentures. Producten gemaakt in Bertrand F Dentsply zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bertrand F Dentsply is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bertrand F Dentsply is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bertrand F Dentsply, openstaande posities, locatie van Bertrand F Dentsply op de kaart.

Bertrand F Dentsply is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bertrand F Dentsply, company assigned to the tax number BE04064636230. The company Bertrand F Dentsply is located at the address: Rue du Chalet 38; 4920; Aywaille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 770,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Repair of dentures. Products created in Bertrand F Dentsply were not found.
The main activity of Bertrand F Dentsply is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bertrand F Dentsply is not available. You also can look at reviews of Bertrand F Dentsply, open positions, location of Bertrand F Dentsply on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bertrand F Dentsply, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bertrand F Dentsply, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bertrand F Dentsply, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bertrand F Dentsply, employees, financial statistics.