TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE
Private companiesAgricultural Services • TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE

Contactgegevens TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gustave De Stuersstr. 32 8900 Ieper - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-57-20-05-41 32-57-20-05-41

Fax (fax): 32-57-21-70-89 32-57-21-70-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE
Products information TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE

BTW identificatienummer (tax): BE03716094970
Ondernemingsnummer: 4306884765
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE
(Get full report from official database of BE for TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE
Addition kinds of activities for TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE

154204. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
20419901. Zemelen en middels (behalve rijst) | Bran and middlings (except rice)
26790502. Creeppapier of Crêpe Papierproducten: aangekocht materiaal | Crepe paper or crepe paper products: purchased material
50780000. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
96210102. Vliegtuiginspectie, overheid | Aircraft inspection, government

Werken bij TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • Onthaal- en administratieve medewerker Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een onthaal- en administratieve medewerker (m/v) voor een bedrijf gevestigd in Diegem. Het betreft een uitzendopdracht met optie vast. De Onthaal en Administratieve Medewerker maakt deel uit van het office team en rapporteert aan de Human Resource Manager. Je bent verantwoordelijk voor zowel het onthaal als administratieve ondersteunende taken. Omschrijving van het takenpakket: - Klantvriendelijkheid uitstralen binnen de organisatie; - Het eerste aanspreekpunt voor externen. Deze taak omvat het telefonische en persoonlijke onthaal in het Nederlands, Frans en Engels - Professioneel beantwoorden van telefonische oproepen, proactief overnemen van telefoonlijnen van collega's. - Klantgerichte en professionele ontvangst van elke bezoeker naargelang de situatie (klant, leverancier, prospect of juridische instanties). - Houdt permanent toezicht op de orde en netheid op de parkings, in de cosy area, de onthaalruimtes, vergaderzalen, directiekantoor, sanitaire ruimtes (met de ondersteuning van de externe schoonmaakploeg die door de operations assistant wordt aangestuurd). Meldingen aan de gemeente: defecte straatlampen, sluikstorten, etc. - Werkt enthousiast mee aan de safety cultuur van het bedrijf en straalt dit uit. Verantwoordelijk voor een reeks administratieve en praktische taken: - In- en uitgaande post en pakketten. - Assistentie voor het wagenpark. - Voorbereiding van Purchase Orders. - Logistiek beheer van consumables. - Beheer en onderhoud van kantoorapparatuur op alle sites. - Behandeling van de post en de koerierdiensten. - Agendabeheer meetings en vergaderzalen. - Reservatie transport, catering, hotel. - Klassement. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: GILLES DE SMET

    Type: Vaste Job

    Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE in sociale netwerken
Look for responds of TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE. Laat een reactie achter voor TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE. TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE. Leave a respond for TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE. TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE op de google maps. Adres en contacten TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE
Location of TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE on the google maps. Address and contacts of TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE: De Leenheer G | Tincentrale | ZETELOPMAKERIJ DEKENS | ERWIN DE KEIRSMAEKER | Grange (La)

Other related companies as TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE: De Leenheer G | Tincentrale | ZETELOPMAKERIJ DEKENS | ERWIN DE KEIRSMAEKER | Grange (La)

TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03716094970. Het bedrijf TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE bevindt zich op het adres: Gustave De Stuersstr. 32 8900 Ieper - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Education. Producten gemaakt in TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE, openstaande posities, locatie van TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE op de kaart.

TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE, company assigned to the tax number BE03716094970. The company TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE is located at the address: Gustave De Stuersstr. 32 8900 Ieper - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Education. Products created in TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE were not found.
The main activity of TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE is not available. You also can look at reviews of TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE, open positions, location of TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNISCH INSTITUUT HEILIGE FAMILIE, employees, financial statistics.