De Leenheer G

Contactgegevens De Leenheer G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Leenheer G: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Leenheer G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heusbloklaan 16; 1860; Meise, België

Telefoon (phone): 02 270 12 11 (+32-02 270 12 11) 02 270 12 11 (+32-02 270 12 11)

Fax (fax): +32 (71) 151-27-13 +32 (71) 151-27-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Leenheer G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Leenheer G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Leenheer G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Leenheer G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Leenheer G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Leenheer G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Leenheer G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Leenheer G
Products information De Leenheer G

BTW identificatienummer (tax): BE05992462158
Ondernemingsnummer: 2469970703
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 614,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in De Leenheer G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Leenheer G
(Get full report from official database of BE for De Leenheer G)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Leenheer G
Addition kinds of activities for De Leenheer G

7335. Commerciële fotografie | Commercial photography
102101. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
804904. Psycholoog, psychotherapeut en hypnotiseur | Psychologist, psychotherapist and hypnotist
14999908. Grafietwinning | Graphite mining
24290301. Shakes (hand splitshingles) | Shakes (hand split shingles)
24360000. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
34440305. Dakplaten, plaatmetalen | Skylights, sheet metal
36340310. Verwarmingstoestellen, elektrisch (stralingshitte): plint of muur | Heating units, electric (radiant heat): baseboard or wall
95329902. Zoning board of commissie, overheid | Zoning board or commission, government

Werken bij De Leenheer G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Leenheer G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Leenheer G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Leenheer G. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

Zoek naar antwoorden van De Leenheer G in sociale netwerken
Look for responds of De Leenheer G in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Leenheer G. Laat een reactie achter voor De Leenheer G. De Leenheer G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Leenheer G. Leave a respond for De Leenheer G. De Leenheer G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Leenheer G op de google maps. Adres en contacten De Leenheer G
Location of De Leenheer G on the google maps. Address and contacts of De Leenheer G

Andere gerelateerde bedrijven als come De Leenheer G De Leenheer G: ENTREPRISE DE MONTAGE DU CENTRE SA | LEUS GEBROEDERS | Ketels | NITU VICTOR TRANSIMPEX | FRANSSENS LIESBETH

Other related companies as De Leenheer G: ENTREPRISE DE MONTAGE DU CENTRE SA | LEUS GEBROEDERS | Ketels | NITU VICTOR TRANSIMPEX | FRANSSENS LIESBETH

De Leenheer G is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Leenheer G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05992462158. Het bedrijf De Leenheer G bevindt zich op het adres: Heusbloklaan 16; 1860; Meise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 614,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in De Leenheer G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Leenheer G is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Leenheer G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Leenheer G, openstaande posities, locatie van De Leenheer G op de kaart.

De Leenheer G is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Leenheer G, company assigned to the tax number BE05992462158. The company De Leenheer G is located at the address: Heusbloklaan 16; 1860; Meise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 614,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in De Leenheer G were not found.
The main activity of De Leenheer G is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Leenheer G is not available. You also can look at reviews of De Leenheer G, open positions, location of De Leenheer G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Leenheer G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Leenheer G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Leenheer G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Leenheer G, employees, financial statistics.