DIEUDONNE B. ET B.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • DIEUDONNE B. ET B.
Private companiesCoal Mining • DIEUDONNE B. ET B.

Contactgegevens DIEUDONNE B. ET B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIEUDONNE B. ET B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIEUDONNE B. ET B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FERME DE LA COSTERIE 1; 4120; NEUPRE, België

Telefoon (phone): 43714141 (+32-43714141) 43714141 (+32-43714141)

Fax (fax): +32 (86) 374-62-25 +32 (86) 374-62-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIEUDONNE B. ET B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIEUDONNE B. ET B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIEUDONNE B. ET B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIEUDONNE B. ET B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIEUDONNE B. ET B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIEUDONNE B. ET B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIEUDONNE B. ET B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIEUDONNE B. ET B.
Products information DIEUDONNE B. ET B.

BTW identificatienummer (tax): BE03502136230
Ondernemingsnummer: 7939239501
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DIEUDONNE B. ET B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIEUDONNE B. ET B.
(Get full report from official database of BE for DIEUDONNE B. ET B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIEUDONNE B. ET B.
Addition kinds of activities for DIEUDONNE B. ET B.

109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
242604. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
519104. Paardensport | Equestrian equipment
28699928. Oplosmiddelen, organisch | Solvents, organic
86410501. Condominium vereniging | Condominium association

Werken bij DIEUDONNE B. ET B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIEUDONNE B. ET B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIEUDONNE B. ET B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIEUDONNE B. ET B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek administratief bediende te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Mol is een kennispartner voor de industrie. Ze hebben een breed assortiment aan technische materialen en kunnen adviezen op maat geven. Voor de logistieke afdeling zijn we voor hen op zoek naar een gemotiveerde Logistiek, Administratief Bediende. Je zal terecht komen in een team van vijf collega's. Je takenpakket is allround en gericht op onderstaande verantwoordelijkheden: retourmeldingen naar leveranciers en de opvolging hiervan communicatie naar leveranciers en boekhouding algemene administratieve taken beheer van de mailbox

  • Frituurmedewerker (m/v) (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Wij zijn op zoek naar een frituurmedewerker (m/v) voor op vrijdagmiddag en vrijdagavond.

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • PROJECTLEIDER HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een projectleider. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - planning in orde maken, ontwerp, plannings - en werfvergaderingen, financiële opvolging : vorderingen, hoeveelheden... - je ben het aanspreekpunt voor hoofdaannemer, werfleider en bouwheer

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van DIEUDONNE B. ET B. in sociale netwerken
Look for responds of DIEUDONNE B. ET B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIEUDONNE B. ET B.. Laat een reactie achter voor DIEUDONNE B. ET B.. DIEUDONNE B. ET B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIEUDONNE B. ET B.. Leave a respond for DIEUDONNE B. ET B.. DIEUDONNE B. ET B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIEUDONNE B. ET B. op de google maps. Adres en contacten DIEUDONNE B. ET B.
Location of DIEUDONNE B. ET B. on the google maps. Address and contacts of DIEUDONNE B. ET B.

Andere gerelateerde bedrijven als come DIEUDONNE B. ET B. DIEUDONNE B. ET B.: JOSEPH LEROUX | ROBERT DIFFELS | MARCEL OP DE BEEK | Stemput Marie-France | I.P.P. NV

Other related companies as DIEUDONNE B. ET B.: JOSEPH LEROUX | ROBERT DIFFELS | MARCEL OP DE BEEK | Stemput Marie-France | I.P.P. NV

DIEUDONNE B. ET B. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIEUDONNE B. ET B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03502136230. Het bedrijf DIEUDONNE B. ET B. bevindt zich op het adres: FERME DE LA COSTERIE 1; 4120; NEUPRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in DIEUDONNE B. ET B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIEUDONNE B. ET B. is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIEUDONNE B. ET B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIEUDONNE B. ET B., openstaande posities, locatie van DIEUDONNE B. ET B. op de kaart.

DIEUDONNE B. ET B. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIEUDONNE B. ET B., company assigned to the tax number BE03502136230. The company DIEUDONNE B. ET B. is located at the address: FERME DE LA COSTERIE 1; 4120; NEUPRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders. Products created in DIEUDONNE B. ET B. were not found.
The main activity of DIEUDONNE B. ET B. is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIEUDONNE B. ET B. is not available. You also can look at reviews of DIEUDONNE B. ET B., open positions, location of DIEUDONNE B. ET B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIEUDONNE B. ET B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIEUDONNE B. ET B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIEUDONNE B. ET B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIEUDONNE B. ET B., employees, financial statistics.