ROBERT DIFFELS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ROBERT DIFFELS
Private companiesCoal Mining • ROBERT DIFFELS

Contactgegevens ROBERT DIFFELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT DIFFELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT DIFFELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOUSSIRE 8BB; 4960; MALMEDY/MALMEDY, België

Telefoon (phone): 80339127 (+32-80339127) 80339127 (+32-80339127)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT DIFFELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT DIFFELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT DIFFELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT DIFFELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT DIFFELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT DIFFELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT DIFFELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT DIFFELS
Products information ROBERT DIFFELS

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ROBERT DIFFELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT DIFFELS
(Get full report from official database of BE for ROBERT DIFFELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT DIFFELS
Addition kinds of activities for ROBERT DIFFELS

261101. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
24930403. Dakplaat, onverzadigd | Roofing board, unsaturated
34430801. Ruiten, metalen plaat | Chutes, metal plate
39310304. Fluiten en delen | Flutes and parts
39991303. mannequins | Mannequins

Werken bij ROBERT DIFFELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT DIFFELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT DIFFELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT DIFFELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van ROBERT DIFFELS in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT DIFFELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT DIFFELS. Laat een reactie achter voor ROBERT DIFFELS. ROBERT DIFFELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT DIFFELS. Leave a respond for ROBERT DIFFELS. ROBERT DIFFELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT DIFFELS op de google maps. Adres en contacten ROBERT DIFFELS
Location of ROBERT DIFFELS on the google maps. Address and contacts of ROBERT DIFFELS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT DIFFELS ROBERT DIFFELS: FLDEGUSSA ANTWERPEN NV | Continental Trade Center NV | HEA CONSULTANCY | STEPHANE DUROISIN | AWAD BVBA

Other related companies as ROBERT DIFFELS: FLDEGUSSA ANTWERPEN NV | Continental Trade Center NV | HEA CONSULTANCY | STEPHANE DUROISIN | AWAD BVBA

ROBERT DIFFELS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT DIFFELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf ROBERT DIFFELS bevindt zich op het adres: BOUSSIRE 8BB; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ROBERT DIFFELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBERT DIFFELS is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT DIFFELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT DIFFELS, openstaande posities, locatie van ROBERT DIFFELS op de kaart.

ROBERT DIFFELS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT DIFFELS, company assigned to the tax number BE05571411132. The company ROBERT DIFFELS is located at the address: BOUSSIRE 8BB; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in ROBERT DIFFELS were not found.
The main activity of ROBERT DIFFELS is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT DIFFELS is not available. You also can look at reviews of ROBERT DIFFELS, open positions, location of ROBERT DIFFELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT DIFFELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT DIFFELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT DIFFELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT DIFFELS, employees, financial statistics.