A L'ANCIENNE BASCULE

Contactgegevens A L'ANCIENNE BASCULE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A L'ANCIENNE BASCULE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A L'ANCIENNE BASCULE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EGLISE 77; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64848754 (+32-64848754) 64848754 (+32-64848754)

Fax (fax): +32 (65) 857-21-60 +32 (65) 857-21-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A L'ANCIENNE BASCULE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A L'ANCIENNE BASCULE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A L'ANCIENNE BASCULE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A L'ANCIENNE BASCULE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A L'ANCIENNE BASCULE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A L'ANCIENNE BASCULE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A L'ANCIENNE BASCULE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A L'ANCIENNE BASCULE
Products information A L'ANCIENNE BASCULE

BTW identificatienummer (tax): BE04257995605
Ondernemingsnummer: 7781036376
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in A L'ANCIENNE BASCULE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A L'ANCIENNE BASCULE
(Get full report from official database of BE for A L'ANCIENNE BASCULE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A L'ANCIENNE BASCULE
Addition kinds of activities for A L'ANCIENNE BASCULE

299901. Cokes | Coke
33120400. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
37430000. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
38210000. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
39420106. Schoenen, pop | Shoes, doll
50840506. jigs | Jigs
52719901. Stacaravan apparatuur | Mobile home equipment
72180101. Wasserij- en tapijtvoorziening | Laundered mat and rug supply
79229904. Ticketbureau, theatraal | Ticket agency, theatrical
93110204. Loterij controle board, overheid | Lottery control board, government

Werken bij A L'ANCIENNE BASCULE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A L'ANCIENNE BASCULE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A L'ANCIENNE BASCULE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A L'ANCIENNE BASCULE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van A L'ANCIENNE BASCULE in sociale netwerken
Look for responds of A L'ANCIENNE BASCULE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A L'ANCIENNE BASCULE. Laat een reactie achter voor A L'ANCIENNE BASCULE. A L'ANCIENNE BASCULE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A L'ANCIENNE BASCULE. Leave a respond for A L'ANCIENNE BASCULE. A L'ANCIENNE BASCULE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A L'ANCIENNE BASCULE op de google maps. Adres en contacten A L'ANCIENNE BASCULE
Location of A L'ANCIENNE BASCULE on the google maps. Address and contacts of A L'ANCIENNE BASCULE

Andere gerelateerde bedrijven als come A L'ANCIENNE BASCULE A L'ANCIENNE BASCULE: ETS MIRGUET ECHELLES | FE. INGIN | TOP DOG | K.W. | JOS? THOMAS

Other related companies as A L'ANCIENNE BASCULE: ETS MIRGUET ECHELLES | FE. INGIN | TOP DOG | K.W. | JOS? THOMAS

A L'ANCIENNE BASCULE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A L'ANCIENNE BASCULE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04257995605. Het bedrijf A L'ANCIENNE BASCULE bevindt zich op het adres: RUE DE L'EGLISE 77; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in A L'ANCIENNE BASCULE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A L'ANCIENNE BASCULE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A L'ANCIENNE BASCULE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A L'ANCIENNE BASCULE, openstaande posities, locatie van A L'ANCIENNE BASCULE op de kaart.

A L'ANCIENNE BASCULE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is A L'ANCIENNE BASCULE, company assigned to the tax number BE04257995605. The company A L'ANCIENNE BASCULE is located at the address: RUE DE L'EGLISE 77; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in A L'ANCIENNE BASCULE were not found.
The main activity of A L'ANCIENNE BASCULE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A L'ANCIENNE BASCULE is not available. You also can look at reviews of A L'ANCIENNE BASCULE, open positions, location of A L'ANCIENNE BASCULE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A L'ANCIENNE BASCULE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A L'ANCIENNE BASCULE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A L'ANCIENNE BASCULE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A L'ANCIENNE BASCULE, employees, financial statistics.