ETS MIRGUET ECHELLES

Contactgegevens ETS MIRGUET ECHELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS MIRGUET ECHELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS MIRGUET ECHELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Arquet 12; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 74 40 (+32-081 22 74 40) 081 22 74 40 (+32-081 22 74 40)

Fax (fax): 081 22 67 38 (+32-081 22 67 38) 081 22 67 38 (+32-081 22 67 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS MIRGUET ECHELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS MIRGUET ECHELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS MIRGUET ECHELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS MIRGUET ECHELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS MIRGUET ECHELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS MIRGUET ECHELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS MIRGUET ECHELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS MIRGUET ECHELLES
Products information ETS MIRGUET ECHELLES

BTW identificatienummer (tax): BE08829956054
Ondernemingsnummer: 1689666748
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 333,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Ladders; Handtrucks & barrows

Product categorie (product category): Scaffolding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS MIRGUET ECHELLES
(Get full report from official database of BE for ETS MIRGUET ECHELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS MIRGUET ECHELLES
Addition kinds of activities for ETS MIRGUET ECHELLES

22310401. Alpacas, haarhaar: geweven | Alpacas, mohair: woven
35699903. Blastreinigingsapparatuur, stofloos | Blast cleaning equipment, dustless
51719900. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
52310100. Glas | Glass
58120601. Pizzeria, ketting | Pizzeria, chain

Werken bij ETS MIRGUET ECHELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS MIRGUET ECHELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS MIRGUET ECHELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS MIRGUET ECHELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

Zoek naar antwoorden van ETS MIRGUET ECHELLES in sociale netwerken
Look for responds of ETS MIRGUET ECHELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS MIRGUET ECHELLES. Laat een reactie achter voor ETS MIRGUET ECHELLES. ETS MIRGUET ECHELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS MIRGUET ECHELLES. Leave a respond for ETS MIRGUET ECHELLES. ETS MIRGUET ECHELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS MIRGUET ECHELLES op de google maps. Adres en contacten ETS MIRGUET ECHELLES
Location of ETS MIRGUET ECHELLES on the google maps. Address and contacts of ETS MIRGUET ECHELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS MIRGUET ECHELLES ETS MIRGUET ECHELLES: BELGIUM INTERN. TRAVEL | M.VAN NIEUWENHUYSE | Raets (Centrale Verwarming) BVBA | Belgamedia bvba | THE LIEVEN FOUNDATION

Other related companies as ETS MIRGUET ECHELLES: BELGIUM INTERN. TRAVEL | M.VAN NIEUWENHUYSE | Raets (Centrale Verwarming) BVBA | Belgamedia bvba | THE LIEVEN FOUNDATION

ETS MIRGUET ECHELLES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS MIRGUET ECHELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08829956054. Het bedrijf ETS MIRGUET ECHELLES bevindt zich op het adres: Rue d'Arquet 12; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 333,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Scaffolding. Lijst met producten zijn Ladders; Handtrucks & barrows.
De hoofdactiviteit van ETS MIRGUET ECHELLES is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS MIRGUET ECHELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS MIRGUET ECHELLES, openstaande posities, locatie van ETS MIRGUET ECHELLES op de kaart.

ETS MIRGUET ECHELLES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS MIRGUET ECHELLES, company assigned to the tax number BE08829956054. The company ETS MIRGUET ECHELLES is located at the address: Rue d'Arquet 12; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 333,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Scaffolding. List of products are Ladders; Handtrucks & barrows.
The main activity of ETS MIRGUET ECHELLES is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS MIRGUET ECHELLES is not available. You also can look at reviews of ETS MIRGUET ECHELLES, open positions, location of ETS MIRGUET ECHELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS MIRGUET ECHELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS MIRGUET ECHELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS MIRGUET ECHELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS MIRGUET ECHELLES, employees, financial statistics.