Air Clean

Particuliere bedrijvenBosbouw • Air Clean
Private companiesForestry • Air Clean

Contactgegevens Air Clean: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Air Clean: address, phone, fax, email, website, opening hours

Air Clean

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Beyseghem 90; 1120; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 242 01 96 (+32-02 242 01 96) 02 242 01 96 (+32-02 242 01 96)

Fax (fax): 02 216 60 39 (+32-02 216 60 39) 02 216 60 39 (+32-02 216 60 39)

E-Mail: [email protected]ynet.be

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Air Clean: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Air Clean"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Air Clean"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Air Clean, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Air Clean. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Air Clean, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Air Clean. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Air Clean
Products information Air Clean

BTW identificatienummer (tax): BE09670410156
Ondernemingsnummer: 5294281005
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Janitor service

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Air Clean
(Get full report from official database of BE for Air Clean)

Aanvulling soorten activiteiten voor Air Clean
Addition kinds of activities for Air Clean

347101. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
31990203. Holsters, leer | Holsters, leather
32750101. Bouwbord, gips | Building board, gypsum
44999902. Kanaal operatie | Canal operation
49230000. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
54119900. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec

Werken bij Air Clean: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Air Clean: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Air Clean. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Air Clean. Looking for open vacancies in other companies

 • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

 • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: STEAM TEAM

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

 • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: EUROQUIP

  Type: Studentenjob

  Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

 • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: INTELECT

  Type: Vaste Job

  Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

 • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

 • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

 • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

 • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ESK

  Type: Werfreserve

  U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

 • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Werfreserve

  For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van Air Clean in sociale netwerken
Look for responds of Air Clean in social networks

Lees alle opmerkingen voor Air Clean. Laat een reactie achter voor Air Clean. Air Clean bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Air Clean. Leave a respond for Air Clean. Air Clean on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Air Clean op de google maps. Adres en contacten Air Clean
Location of Air Clean on the google maps. Address and contacts of Air Clean

Andere gerelateerde bedrijven als come Air Clean Air Clean: FLMEDISCH-SOCIALE INTERCOMMUNALE VERENIG OPENB INST CVBA | Belpaire V | Vaernewijck Marie-Christine | CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK | MICHEL DELNEUVILLE

Other related companies as Air Clean: FLMEDISCH-SOCIALE INTERCOMMUNALE VERENIG OPENB INST CVBA | Belpaire V | Vaernewijck Marie-Christine | CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK | MICHEL DELNEUVILLE

Air Clean is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Air Clean, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09670410156. Het bedrijf Air Clean bevindt zich op het adres: Rue de Beyseghem 90; 1120; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Janitor service.
De hoofdactiviteit van Air Clean is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Air Clean is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Air Clean, openstaande posities, locatie van Air Clean op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Air Clean is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Air Clean, company assigned to the tax number BE09670410156. The company Air Clean is located at the address: Rue de Beyseghem 90; 1120; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Janitor service.
The main activity of Air Clean is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Air Clean is not available. You also can look at reviews of Air Clean, open positions, location of Air Clean on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Air Clean, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Air Clean, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Air Clean, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Air Clean, employees, financial statistics.