CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK

Particuliere bedrijvenBosbouw • CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK
Private companiesForestry • CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK

Contactgegevens CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herentalse Steenweg 54-56; 2270; Herenthout, België

Telefoon (phone): 014 51 58 07 (+32-014 51 58 07) 014 51 58 07 (+32-014 51 58 07)

Fax (fax): +32 (59) 161-69-97 +32 (59) 161-69-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK
Products information CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK

BTW identificatienummer (tax): BE05214630126
Ondernemingsnummer: 1533935546
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pet shops - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK
(Get full report from official database of BE for CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK
Addition kinds of activities for CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK

22810204. Modacryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Modacrylic yarn, spun: made from purchased staple
24210203. Houtspaanders, geproduceerd in molen | Wood chips, produced at mill
31499900. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
39990205. Haarspeldjes | Hairpin mountings
47890402. Spoorwegreparatie | Railroad car repair
48419906. Abonnement televisie diensten | Subscription television services
59639906. Lingerieverkoop, huis-naar-huis | Lingerie sales, house-to-house

Werken bij CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

Zoek naar antwoorden van CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK. Laat een reactie achter voor CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK. CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK. Leave a respond for CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK. CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK op de google maps. Adres en contacten CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK
Location of CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK on the google maps. Address and contacts of CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK: VECMONT SKI | Bailly J-M | Feron M | H. HELLENBOSCH | ROSA ALGOET

Other related companies as CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK: VECMONT SKI | Bailly J-M | Feron M | H. HELLENBOSCH | ROSA ALGOET

CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05214630126. Het bedrijf CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK bevindt zich op het adres: Herentalse Steenweg 54-56; 2270; Herenthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pet shops - Retail. Producten gemaakt in CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK, openstaande posities, locatie van CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK op de kaart.

CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK, company assigned to the tax number BE05214630126. The company CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK is located at the address: Herentalse Steenweg 54-56; 2270; Herenthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pet shops - Retail. Products created in CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK were not found.
The main activity of CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK is not available. You also can look at reviews of CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK, open positions, location of CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTEL DIERENSPECIAALZAAK, employees, financial statistics.