Vingerhoets

Contactgegevens Vingerhoets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vingerhoets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vingerhoets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boshoek 209; 2530; Boechout, België

Telefoon (phone): 03 455 23 27; 0495 20 80 67 (+32-03 455 23 27; 0495 20 80 67) 03 455 23 27; 0495 20 80 67 (+32-03 455 23 27; 0495 20 80 67)

Fax (fax): 03 454 62 29 (+32-03 454 62 29) 03 454 62 29 (+32-03 454 62 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vingerhoets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vingerhoets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vingerhoets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vingerhoets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vingerhoets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vingerhoets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vingerhoets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vingerhoets
Products information Vingerhoets

BTW identificatienummer (tax): BE07844482421
Ondernemingsnummer: 7063079833
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vingerhoets
(Get full report from official database of BE for Vingerhoets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vingerhoets
Addition kinds of activities for Vingerhoets

2599. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
596104. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
20480100. Granen, korrels en zaden op basis van voedingsmiddelen | Cereal-, grain-, and seed-based feeds
22990600. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
30520301. Transmissieband, rubber | Transmission belting, rubber
31619906. Voorbeeld gevallen | Sample cases
36990501. Elektrische heksladers | Electric fence chargers
59999905. Batterijen, niet-automotive | Batteries, non-automotive

Werken bij Vingerhoets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vingerhoets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vingerhoets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vingerhoets. Looking for open vacancies in other companies

 • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

 • Eindejaarsmedewerkers orderpicker/boxer geschenkartikelen opstart 5/11 (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Konvert Interim is op zoek naar mensen die zich op het einde van het jaar vanaf ongeveer begin november tot eind december/ begin januari kunnen vrijmaken voor een tijdelijke opdracht of mensen die in die periode vrij zijn. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. Ben je student, werkzoekende of zoek je een bijverdienste dan kun je zeker in aanmerking nodig. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

 • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

 • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

 • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

 • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Studentenjob

  Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

 • Lassers (SCHENDELBEKE)

  Regio: SCHENDELBEKE

  Bedrijf: bvba db welding

  Type: Vaste Job

  Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

  Type: Vaste Job

  * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

 • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

 • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Werfreserve

  For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van Vingerhoets in sociale netwerken
Look for responds of Vingerhoets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vingerhoets. Laat een reactie achter voor Vingerhoets. Vingerhoets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vingerhoets. Leave a respond for Vingerhoets. Vingerhoets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vingerhoets op de google maps. Adres en contacten Vingerhoets
Location of Vingerhoets on the google maps. Address and contacts of Vingerhoets

Andere gerelateerde bedrijven als come Vingerhoets Vingerhoets: FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV | Imagine (Coiffure) | BUREAU WINAND HEUSLING | COMBLAIN 9000 | LEONIDAS

Other related companies as Vingerhoets: FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV | Imagine (Coiffure) | BUREAU WINAND HEUSLING | COMBLAIN 9000 | LEONIDAS

Vingerhoets is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vingerhoets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07844482421. Het bedrijf Vingerhoets bevindt zich op het adres: Boshoek 209; 2530; Boechout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Vingerhoets is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vingerhoets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vingerhoets, openstaande posities, locatie van Vingerhoets op de kaart.

Vingerhoets is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vingerhoets, company assigned to the tax number BE07844482421. The company Vingerhoets is located at the address: Boshoek 209; 2530; Boechout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Vingerhoets is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vingerhoets is not available. You also can look at reviews of Vingerhoets, open positions, location of Vingerhoets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vingerhoets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vingerhoets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vingerhoets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vingerhoets, employees, financial statistics.