FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV

Contactgegevens FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrum-Zuid 3078 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-60-10-58 32-11-60-10-58

Fax (fax): 32-11-60-59-38 32-11-60-59-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV
Products information FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE08956848144
Ondernemingsnummer: 7333892822
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 838,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plumbing, domestic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV
Addition kinds of activities for FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV

233599. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
391402. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
26760104. Toiletpapier: gemaakt van gekocht papier | Toilet paper: made from purchased paper
33150307. Draadproducten, ferro / ijzer: gemaakt in wiredrawing planten | Wire products, ferrous/iron: made in wiredrawing plants
35850401. Airconditioning condensatoren en condensatie-eenheden | Air conditioning condensers and condensing units
37159904. Opleggers voor vrachtwagen trekkers | Semitrailers for truck tractors
48229901. Elektronische post | Electronic mail
61590103. Vee lening bedrijven | Livestock loan companies
79970402. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Football club, except professional and semi-professional
80420103. Lichtvisie specialist optometrist | Low vision specialist optometrist

Werken bij FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Elektricien (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan. Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? - Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Plaatser ramen en deuren (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Overpelt zoekt Trixxo een ervaren plaatser ramen en deuren. We verwachten naast een goede motivatie ook een relevante werkervaring. Je zal voornamelijk werken met PVC en aluminium. De werven zijn gelegen in de nabije omgeving van Overpelt. Ben jij de gemotiveerde en bekwame kandidaat die we zoeken? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Overname bankagentschap en verzekeringsmakelaar (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677049-inline.html?cid=Partner_VDAB Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Jouw dagdagelijkse taken omvatten: Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Momenteel vertrouwen wij op enorm veel mond-aan-mondreclame Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers: je leidt, stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico’s uit het oog te verliezen

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV. Laat een reactie achter voor FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV. FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV. Leave a respond for FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV. FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV
Location of FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV: FILIP PEETERS | GAMMA | Soborel nvso | De Schakel VZW | FRANTZ NOEL

Other related companies as FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV: FILIP PEETERS | GAMMA | Soborel nvso | De Schakel VZW | FRANTZ NOEL

FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08956848144. Het bedrijf FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV bevindt zich op het adres: Centrum-Zuid 3078 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 838,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plumbing, domestic. Producten gemaakt in FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV, openstaande posities, locatie van FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV op de kaart.

FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV, company assigned to the tax number BE08956848144. The company FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV is located at the address: Centrum-Zuid 3078 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 838,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plumbing, domestic. Products created in FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV were not found.
The main activity of FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV, open positions, location of FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGUTMANN PLASTICS BENELUX NV, employees, financial statistics.