Van Holderbeke P

Contactgegevens Van Holderbeke P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Holderbeke P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Holderbeke P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Azaleastraat 72; 9930; Zomergem, België

Telefoon (phone): 09 372 74 27 (+32-09 372 74 27) 09 372 74 27 (+32-09 372 74 27)

Fax (fax): 09 372 74 27 (+32-09 372 74 27) 09 372 74 27 (+32-09 372 74 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Holderbeke P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Holderbeke P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Holderbeke P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Holderbeke P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Holderbeke P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Holderbeke P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Holderbeke P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Holderbeke P
Products information Van Holderbeke P

BTW identificatienummer (tax): BE05981750488
Ondernemingsnummer: 4974029541
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 842,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Agricultural contractors

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Holderbeke P
(Get full report from official database of BE for Van Holderbeke P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Holderbeke P
Addition kinds of activities for Van Holderbeke P

234102. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
28420206. Leder dressings en afwerkingen | Leather dressings and finishes
80729900. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
81110203. Bankrupcy wet | Bankrupcy law

Werken bij Van Holderbeke P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Holderbeke P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Holderbeke P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Holderbeke P. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier, vaste late (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Functie : ° ontvangst nemen en stockeren van grondstoffen ° verzendklaarmaken van orders ° zendnota's aanmaken ° laad- en loswerk uitvoeren ° kwaliteitscontrole ° stockbeheer

 • Polyvalent winkelbediende (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als polyvalent winkelmedewerker bestaan jouw taken uit: - het verwerken van de leveringen in het magazijn - aanvullen van de rekken - bediening van klanten aan de kassa - afbakken van broodjes en koeken op de bakkerij afdeling - waken over de orde en de netheid in de winkel

 • Operator CNC schaafbank (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma die gekend staar voor zijn kwaliteitsvolle producten op vlak van buitenbeleving waar er zwembaden, tuinhuizen, poorten, enzovoort  worden geproduceerd. Jouw taken? Opstarten van de schaafmachine (vierzijdig) Bedienen van de machine Aan de had van de orders, stel je de machine in Scannen van orders Kwaliteit controleren Nakijken of machine goed loopt Uren? Je werkt in 2 ploegen. Vroege ploeg: 5u - 13u / Late ploeg: 13u - 21u

 • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio EKE / NAZARETH – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

 • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

 • Laseroperator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

 • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: ALCIMEX

  Type: Vaste Job

  Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

 • Taalcoach(es) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: EUROSPEAK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

Zoek naar antwoorden van Van Holderbeke P in sociale netwerken
Look for responds of Van Holderbeke P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Holderbeke P. Laat een reactie achter voor Van Holderbeke P. Van Holderbeke P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Holderbeke P. Leave a respond for Van Holderbeke P. Van Holderbeke P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Holderbeke P op de google maps. Adres en contacten Van Holderbeke P
Location of Van Holderbeke P on the google maps. Address and contacts of Van Holderbeke P

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Holderbeke P Van Holderbeke P: Zaire (Consulaat-Generaal) | VRIJE LAGERE SCHOOL | J. BRANDT | Dujardin NV | H. DELACROIX/HUGUES DELACROIX

Other related companies as Van Holderbeke P: Zaire (Consulaat-Generaal) | VRIJE LAGERE SCHOOL | J. BRANDT | Dujardin NV | H. DELACROIX/HUGUES DELACROIX

Van Holderbeke P is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Holderbeke P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05981750488. Het bedrijf Van Holderbeke P bevindt zich op het adres: Azaleastraat 72; 9930; Zomergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 842,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Agricultural contractors.
De hoofdactiviteit van Van Holderbeke P is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Holderbeke P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Holderbeke P, openstaande posities, locatie van Van Holderbeke P op de kaart.

Van Holderbeke P is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Holderbeke P, company assigned to the tax number BE05981750488. The company Van Holderbeke P is located at the address: Azaleastraat 72; 9930; Zomergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 842,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. List of products are Agricultural contractors.
The main activity of Van Holderbeke P is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Holderbeke P is not available. You also can look at reviews of Van Holderbeke P, open positions, location of Van Holderbeke P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Holderbeke P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Holderbeke P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Holderbeke P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Holderbeke P, employees, financial statistics.