Zaire (Consulaat-Generaal)

Contactgegevens Zaire (Consulaat-Generaal): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zaire (Consulaat-Generaal): address, phone, fax, email, website, opening hours

Zaire (Consulaat-Generaal)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ankerrui 22; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 203 07 80 (+32-03 203 07 80) 03 203 07 80 (+32-03 203 07 80)

Fax (fax): 03 203 07 80 (+32-03 203 07 80) 03 203 07 80 (+32-03 203 07 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zaire (Consulaat-Generaal): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zaire (Consulaat-Generaal)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zaire (Consulaat-Generaal)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zaire (Consulaat-Generaal), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zaire (Consulaat-Generaal). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zaire (Consulaat-Generaal), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zaire (Consulaat-Generaal). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zaire (Consulaat-Generaal)
Products information Zaire (Consulaat-Generaal)

BTW identificatienummer (tax): BE07099609375
Ondernemingsnummer: 3268402099
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 293,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Zaire (Consulaat-Generaal) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Embassies and consulates

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zaire (Consulaat-Generaal)
(Get full report from official database of BE for Zaire (Consulaat-Generaal))

Aanvulling soorten activiteiten voor Zaire (Consulaat-Generaal)
Addition kinds of activities for Zaire (Consulaat-Generaal)

792999. Entertainers en entertainment groepen, nec | Entertainers and entertainment groups, nec
874499. Facilitaire ondersteuningsdiensten, nv | Facilities support services, nec
22840305. Naaigaren | Sewing thread
31310402. Linnen, schoen en laars: leer | Linings, shoe and boot: leather
33150206. Klemmen, staal: draad of knippen | Tacks, steel: wire or cut
50330202. Isolatie, thermisch | Insulation, thermal
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order
86990100. Atletische organisaties | Athletic organizations
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly

Werken bij Zaire (Consulaat-Generaal): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zaire (Consulaat-Generaal): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zaire (Consulaat-Generaal). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zaire (Consulaat-Generaal). Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Informaticaleerkracht (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE LIFT

    Type: Zelfstandige activiteit

    School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • zelfstandig psycholoog (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: DE SPRINGBAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

Zoek naar antwoorden van Zaire (Consulaat-Generaal) in sociale netwerken
Look for responds of Zaire (Consulaat-Generaal) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zaire (Consulaat-Generaal). Laat een reactie achter voor Zaire (Consulaat-Generaal). Zaire (Consulaat-Generaal) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zaire (Consulaat-Generaal). Leave a respond for Zaire (Consulaat-Generaal). Zaire (Consulaat-Generaal) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zaire (Consulaat-Generaal) op de google maps. Adres en contacten Zaire (Consulaat-Generaal)
Location of Zaire (Consulaat-Generaal) on the google maps. Address and contacts of Zaire (Consulaat-Generaal)

Andere gerelateerde bedrijven als come Zaire (Consulaat-Generaal) Zaire (Consulaat-Generaal): COIFFURE RITA | VITESSE BELGIUM | THUISWINKEL | VWR International | Amis de L茅on (Les)

Other related companies as Zaire (Consulaat-Generaal): COIFFURE RITA | VITESSE BELGIUM | THUISWINKEL | VWR International | Amis de L茅on (Les)

Zaire (Consulaat-Generaal) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zaire (Consulaat-Generaal), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07099609375. Het bedrijf Zaire (Consulaat-Generaal) bevindt zich op het adres: Ankerrui 22; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 293,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Embassies and consulates. Producten gemaakt in Zaire (Consulaat-Generaal) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zaire (Consulaat-Generaal) is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zaire (Consulaat-Generaal) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zaire (Consulaat-Generaal), openstaande posities, locatie van Zaire (Consulaat-Generaal) op de kaart.

Zaire (Consulaat-Generaal) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zaire (Consulaat-Generaal), company assigned to the tax number BE07099609375. The company Zaire (Consulaat-Generaal) is located at the address: Ankerrui 22; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 293,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Embassies and consulates. Products created in Zaire (Consulaat-Generaal) were not found.
The main activity of Zaire (Consulaat-Generaal) is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Zaire (Consulaat-Generaal) is not available. You also can look at reviews of Zaire (Consulaat-Generaal), open positions, location of Zaire (Consulaat-Generaal) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zaire (Consulaat-Generaal), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zaire (Consulaat-Generaal), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zaire (Consulaat-Generaal), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zaire (Consulaat-Generaal), employees, financial statistics.