Van den Bossche J

Contactgegevens Van den Bossche J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van den Bossche J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van den Bossche J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beukenstraat 83; 9255; Buggenhout, België

Telefoon (phone): 052 33 49 80 (+32-052 33 49 80) 052 33 49 80 (+32-052 33 49 80)

Fax (fax): +32 (64) 482-43-43 +32 (64) 482-43-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van den Bossche J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van den Bossche J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van den Bossche J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van den Bossche J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van den Bossche J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van den Bossche J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van den Bossche J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van den Bossche J
Products information Van den Bossche J

BTW identificatienummer (tax): BE08381988525
Ondernemingsnummer: 6718383789
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Van den Bossche J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van den Bossche J
(Get full report from official database of BE for Van den Bossche J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van den Bossche J
Addition kinds of activities for Van den Bossche J

2652. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
3471. Plating en polijsten | Plating and polishing
20510201. Broodjes, zoet: behalve bevroren | Buns, sweet: except frozen
32970303. Hoge temperatuur mortel, nonclay | High temperature mortar, nonclay
39140507. Toiletartikelen, roestvrij staal | Toilet ware, stainless steel
50999906. Lichtgevende producten (niet-elektrische) | Luminous products (non-electrical)
51220307. Octrooimedicijnen | Patent medicines
51629905. Kunststof lakens en staven | Plastics sheets and rods
72610000. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories

Werken bij Van den Bossche J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van den Bossche J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van den Bossche J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van den Bossche J. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

 • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

 • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: t-interim Haacht

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

 • Aankoper logistiek (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

 • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

 • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

 • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DUGARDEYN

  Type: Studentenjob

  WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

 • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

 • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

 • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

 • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

  Type: Vaste Job

  Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van Van den Bossche J in sociale netwerken
Look for responds of Van den Bossche J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van den Bossche J. Laat een reactie achter voor Van den Bossche J. Van den Bossche J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van den Bossche J. Leave a respond for Van den Bossche J. Van den Bossche J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van den Bossche J op de google maps. Adres en contacten Van den Bossche J
Location of Van den Bossche J on the google maps. Address and contacts of Van den Bossche J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van den Bossche J Van den Bossche J: Van den Bosch I | Verheye Wesley | BALMORAL SENIORIE | TIMMERMANS | GARAGE SIRIN-OF

Other related companies as Van den Bossche J: Van den Bosch I | Verheye Wesley | BALMORAL SENIORIE | TIMMERMANS | GARAGE SIRIN-OF

Van den Bossche J is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van den Bossche J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08381988525. Het bedrijf Van den Bossche J bevindt zich op het adres: Beukenstraat 83; 9255; Buggenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 250,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Van den Bossche J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van den Bossche J is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van den Bossche J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van den Bossche J, openstaande posities, locatie van Van den Bossche J op de kaart.

Van den Bossche J is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van den Bossche J, company assigned to the tax number BE08381988525. The company Van den Bossche J is located at the address: Beukenstraat 83; 9255; Buggenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 250,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in Van den Bossche J were not found.
The main activity of Van den Bossche J is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van den Bossche J is not available. You also can look at reviews of Van den Bossche J, open positions, location of Van den Bossche J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van den Bossche J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van den Bossche J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van den Bossche J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van den Bossche J, employees, financial statistics.