Verheye Wesley

Contactgegevens Verheye Wesley: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verheye Wesley: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verheye Wesley

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Kortrijksestraat 128 8870 Izegem, België

Telefoon (phone): +32 (84) 123-80-78 +32 (84) 123-80-78

Fax (fax): +32 (86) 381-40-67 +32 (86) 381-40-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verheye Wesley: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verheye Wesley"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verheye Wesley"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verheye Wesley, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verheye Wesley. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verheye Wesley, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verheye Wesley. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verheye Wesley
Products information Verheye Wesley

BTW identificatienummer (tax): BE03461212158
Ondernemingsnummer: 7813720703
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 789,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Verheye Wesley zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verheye Wesley
(Get full report from official database of BE for Verheye Wesley)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verheye Wesley
Addition kinds of activities for Verheye Wesley

8052. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
721300. Linnengoed | Linen supply
01759911. Quince Orchard | Quince orchard
22110505. denims | Denims
35539908. Patroonmakersmachines, houtbewerking | Pattern makers' machinery, woodworking
36120103. Huidige beperkende reactoren, elektrisch | Current limiting reactors, electrical
38229909. IJsbankcontroles | Ice bank controls
76991807. Matras renovatie en reparatie winkel | Mattress renovating and repair shop
87110000. Engineering diensten | Engineering services

Werken bij Verheye Wesley: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verheye Wesley: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verheye Wesley. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verheye Wesley. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

  • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Verheye Wesley in sociale netwerken
Look for responds of Verheye Wesley in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verheye Wesley. Laat een reactie achter voor Verheye Wesley. Verheye Wesley bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verheye Wesley. Leave a respond for Verheye Wesley. Verheye Wesley on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verheye Wesley op de google maps. Adres en contacten Verheye Wesley
Location of Verheye Wesley on the google maps. Address and contacts of Verheye Wesley

Andere gerelateerde bedrijven als come Verheye Wesley Verheye Wesley: Kapelleke ('t) | ROYAL TAPIS SPRL | GERARD VANDENBROUCKE | STEPHAN SOROKA | NOEL MASSCHELEIN

Other related companies as Verheye Wesley: Kapelleke ('t) | ROYAL TAPIS SPRL | GERARD VANDENBROUCKE | STEPHAN SOROKA | NOEL MASSCHELEIN

Verheye Wesley is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Verheye Wesley, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03461212158. Het bedrijf Verheye Wesley bevindt zich op het adres: Kortrijksestraat 128 8870 Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 789,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Verheye Wesley zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verheye Wesley is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verheye Wesley is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verheye Wesley, openstaande posities, locatie van Verheye Wesley op de kaart.

Verheye Wesley is a company, that was registered 2006 in Izegem region, Belgium. Full name of company is Verheye Wesley, company assigned to the tax number BE03461212158. The company Verheye Wesley is located at the address: Kortrijksestraat 128 8870 Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 789,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Verheye Wesley were not found.
The main activity of Verheye Wesley is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verheye Wesley is not available. You also can look at reviews of Verheye Wesley, open positions, location of Verheye Wesley on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verheye Wesley, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verheye Wesley, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verheye Wesley, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verheye Wesley, employees, financial statistics.