Staelens Ivan

Contactgegevens Staelens Ivan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Staelens Ivan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Staelens Ivan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Provincieweg 197; 8470; Gistel (Moere), België

Telefoon (phone): 059 27 89 17; 0475 69 10 79 (+32-059 27 89 17; 0475 69 10 79) 059 27 89 17; 0475 69 10 79 (+32-059 27 89 17; 0475 69 10 79)

Fax (fax): 059 27 89 17 (+32-059 27 89 17) 059 27 89 17 (+32-059 27 89 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Staelens Ivan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Staelens Ivan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Staelens Ivan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Staelens Ivan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Staelens Ivan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Staelens Ivan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Staelens Ivan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Staelens Ivan
Products information Staelens Ivan

BTW identificatienummer (tax): BE02125274658
Ondernemingsnummer: 7884033203
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Staelens Ivan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Staelens Ivan
(Get full report from official database of BE for Staelens Ivan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Staelens Ivan
Addition kinds of activities for Staelens Ivan

869999. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec
28191006. Waterstofsulfide | Hydrogen sulfide
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
73380100. Formele schrijfdiensten | Formal writing services
73789901. Reparatie / onderhoud van computer- en dataverwerking apparatuur | Computer and data processing equipment repair/maintenance
76992403. Snelheidsmeter reparatie | Speedometer repair

Werken bij Staelens Ivan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Staelens Ivan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Staelens Ivan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Staelens Ivan. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • Arbeider met rijbewijs CE (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een allround functie waar je zowel met je handen kunt werken en met de vrachtwagen kunt rijden? Je zal af en toe korte afstanden afleggen met de vrachtwagen om te laden/lossen.   Veel manueel werk: Containers inblazen, silo’s bedienen, heftruck… Goede kennis NL is een must

  • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Staelens Ivan in sociale netwerken
Look for responds of Staelens Ivan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Staelens Ivan. Laat een reactie achter voor Staelens Ivan. Staelens Ivan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Staelens Ivan. Leave a respond for Staelens Ivan. Staelens Ivan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Staelens Ivan op de google maps. Adres en contacten Staelens Ivan
Location of Staelens Ivan on the google maps. Address and contacts of Staelens Ivan

Andere gerelateerde bedrijven als come Staelens Ivan Staelens Ivan: RIDEAUX MARIEKE SA | KRIBBE OOGAPPEL | DE VOORZORG | LABO NYVADENT | Daewoo Electronics Benelux

Other related companies as Staelens Ivan: RIDEAUX MARIEKE SA | KRIBBE OOGAPPEL | DE VOORZORG | LABO NYVADENT | Daewoo Electronics Benelux

Staelens Ivan is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Staelens Ivan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02125274658. Het bedrijf Staelens Ivan bevindt zich op het adres: Provincieweg 197; 8470; Gistel (Moere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Staelens Ivan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Staelens Ivan is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Staelens Ivan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Staelens Ivan, openstaande posities, locatie van Staelens Ivan op de kaart.

Staelens Ivan is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Staelens Ivan, company assigned to the tax number BE02125274658. The company Staelens Ivan is located at the address: Provincieweg 197; 8470; Gistel (Moere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in Staelens Ivan were not found.
The main activity of Staelens Ivan is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Staelens Ivan is not available. You also can look at reviews of Staelens Ivan, open positions, location of Staelens Ivan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Staelens Ivan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Staelens Ivan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Staelens Ivan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Staelens Ivan, employees, financial statistics.