Ruimerke ('t)

Contactgegevens Ruimerke ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ruimerke ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ruimerke ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rupelweg 6; 2850; Boom, België

Telefoon (phone): 03 888 78 00; 015 31 63 40 (+32-03 888 78 00; 015 31 63 40) 03 888 78 00; 015 31 63 40 (+32-03 888 78 00; 015 31 63 40)

Fax (fax): 03 888 55 20 (+32-03 888 55 20) 03 888 55 20 (+32-03 888 55 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ruimerke ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ruimerke ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ruimerke ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ruimerke ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ruimerke ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ruimerke ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ruimerke ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ruimerke ('t)
Products information Ruimerke ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE09887115478
Ondernemingsnummer: 5173706054
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Drain pipes (Unblocking); Repair services; Contractors - Sewing; Septic tanks; Guides

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ruimerke ('t)
(Get full report from official database of BE for Ruimerke ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ruimerke ('t)
Addition kinds of activities for Ruimerke ('t)

24359900. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
36749907. Nucleaire detectoren, vaste toestand | Nuclear detectors, solid state
50990304. Reflecterende wegmarkers | Reflective road markers
78129903. Advertenties, televisie: tape of film | Commercials, television: tape or film
95320100. Gemeenschap en plattelandsontwikkeling | Community and rural development

Werken bij Ruimerke ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ruimerke ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ruimerke ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ruimerke ('t). Looking for open vacancies in other companies

 • Grondwerker aansluiter (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn aannemers van openbare werken en zoeken een gemotiveerd persoon om putten te maken voor aansluiting van gas en electriciteit. Er is kans om door te groeien. U beschikt over een goede fysiek want u helpt bij het leggen van kabels in de sleuven.

 • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

 • Schoonmaak (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

 • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

 • Operator 2 ploegen (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

 • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

 • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MONDI POPERINGE

  Type: Vaste Job

  Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

 • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

 • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Vaste Job

  -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

 • WERFLEIDER WEGENISWERKEN - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van 1 of meerdere werven waar je, onder meer, volgende taken zal uitvoeren: inplannen van de werken opvolging en controle van de uitgevoerde werken beheer van het materiaal op de werf bijwonen van de werfvergaderingen rapportering aan de werfleider sturen en motiveren van eigen werknemers en onderaannemers dagrapporten en dagboeken bijhouden organisatie van de werf

Zoek naar antwoorden van Ruimerke ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Ruimerke ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ruimerke ('t). Laat een reactie achter voor Ruimerke ('t). Ruimerke ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ruimerke ('t). Leave a respond for Ruimerke ('t). Ruimerke ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ruimerke ('t) op de google maps. Adres en contacten Ruimerke ('t)
Location of Ruimerke ('t) on the google maps. Address and contacts of Ruimerke ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Ruimerke ('t) Ruimerke ('t): BBL | KERKHOVE BVBA | ASSURANCES SOCIALES CONFةDةRةES | ETRECO | L. VANDERAST

Other related companies as Ruimerke ('t): BBL | KERKHOVE BVBA | ASSURANCES SOCIALES CONFةDةRةES | ETRECO | L. VANDERAST

Ruimerke ('t) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ruimerke ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09887115478. Het bedrijf Ruimerke ('t) bevindt zich op het adres: Rupelweg 6; 2850; Boom. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Repair services; Contractors - Sewing; Septic tanks; Guides.
De hoofdactiviteit van Ruimerke ('t) is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ruimerke ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ruimerke ('t), openstaande posities, locatie van Ruimerke ('t) op de kaart.

Ruimerke ('t) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ruimerke ('t), company assigned to the tax number BE09887115478. The company Ruimerke ('t) is located at the address: Rupelweg 6; 2850; Boom. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Repair services; Contractors - Sewing; Septic tanks; Guides.
The main activity of Ruimerke ('t) is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ruimerke ('t) is not available. You also can look at reviews of Ruimerke ('t), open positions, location of Ruimerke ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ruimerke ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ruimerke ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ruimerke ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ruimerke ('t), employees, financial statistics.