Ruimdienst Van Bogaert-Seghers

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Ruimdienst Van Bogaert-Seghers
Private companiesMiscellaneous Retail • Ruimdienst Van Bogaert-Seghers

Contactgegevens Ruimdienst Van Bogaert-Seghers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ruimdienst Van Bogaert-Seghers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ruimdienst Van Bogaert-Seghers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dijkstraat 44; 2880; Bornem (Weert), België

Telefoon (phone): 03 889 18 37; 0477 47 29 45 (+32-03 889 18 37; 0477 47 29 45) 03 889 18 37; 0477 47 29 45 (+32-03 889 18 37; 0477 47 29 45)

Fax (fax): 03 889 18 37 (+32-03 889 18 37) 03 889 18 37 (+32-03 889 18 37)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ruimdienst Van Bogaert-Seghers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ruimdienst Van Bogaert-Seghers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ruimdienst Van Bogaert-Seghers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ruimdienst Van Bogaert-Seghers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ruimdienst Van Bogaert-Seghers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ruimdienst Van Bogaert-Seghers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ruimdienst Van Bogaert-Seghers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ruimdienst Van Bogaert-Seghers
Products information Ruimdienst Van Bogaert-Seghers

BTW identificatienummer (tax): BE09583892822
Ondernemingsnummer: 2673217773
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 316,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ruimdienst Van Bogaert-Seghers
(Get full report from official database of BE for Ruimdienst Van Bogaert-Seghers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ruimdienst Van Bogaert-Seghers
Addition kinds of activities for Ruimdienst Van Bogaert-Seghers

738909. Financiële diensten | Financial services
12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
39550100. Koolstof- en stencil papier | Carbon and stencil paper
50820307. Stellingen | Scaffolding
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order
79480202. Dog race track operatie | Dog race track operation
79991601. Jachtgidsen | Hunting guides
79991602. Rafting tours | Rafting tours

Werken bij Ruimdienst Van Bogaert-Seghers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ruimdienst Van Bogaert-Seghers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ruimdienst Van Bogaert-Seghers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ruimdienst Van Bogaert-Seghers. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

 • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: UZ Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

  Regio: BUKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

  Type: Dienstenchequebaan

  Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

 • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: S VILLA

  Type: Studentenjob

  Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

 • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Oysho

  Type: Studentenjob

  Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Jobstudent fototentoonstelling Klasse (SINT-JOOST-TEN-NODE)

  Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

  Bedrijf: Departement Onderwijs en Vorming

  Type: Studentenjobs

  Klasse organiseert een reizende fototentoonstelling en is op zoek naar een jobstudent om dit te ondersteunen. Volgende taken komen aan bod: overleggen met het Klasse secretariaat, contacten leggen met de scholen, op eenzelfde dag de fototentoonstelling ophalen (eventueel inpakken) en naar een volgende locatie brengen en daar de kaders ophangen. Je krijgt uiteraard over dit alles een briefing op de redactie.

 • Lasser (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Vaste Job

  Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

  Type: Werfreserve

  Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

Zoek naar antwoorden van Ruimdienst Van Bogaert-Seghers in sociale netwerken
Look for responds of Ruimdienst Van Bogaert-Seghers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ruimdienst Van Bogaert-Seghers. Laat een reactie achter voor Ruimdienst Van Bogaert-Seghers. Ruimdienst Van Bogaert-Seghers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ruimdienst Van Bogaert-Seghers. Leave a respond for Ruimdienst Van Bogaert-Seghers. Ruimdienst Van Bogaert-Seghers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ruimdienst Van Bogaert-Seghers op de google maps. Adres en contacten Ruimdienst Van Bogaert-Seghers
Location of Ruimdienst Van Bogaert-Seghers on the google maps. Address and contacts of Ruimdienst Van Bogaert-Seghers

Andere gerelateerde bedrijven als come Ruimdienst Van Bogaert-Seghers Ruimdienst Van Bogaert-Seghers: Quensier Michel | Settler Belgium BVBA | MARIA FLEERACKERS | GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? | JOHAN SINNAEVE

Other related companies as Ruimdienst Van Bogaert-Seghers: Quensier Michel | Settler Belgium BVBA | MARIA FLEERACKERS | GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? | JOHAN SINNAEVE

Ruimdienst Van Bogaert-Seghers is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ruimdienst Van Bogaert-Seghers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09583892822. Het bedrijf Ruimdienst Van Bogaert-Seghers bevindt zich op het adres: Dijkstraat 44; 2880; Bornem (Weert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 316,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Ruimdienst Van Bogaert-Seghers is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ruimdienst Van Bogaert-Seghers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ruimdienst Van Bogaert-Seghers, openstaande posities, locatie van Ruimdienst Van Bogaert-Seghers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ruimdienst Van Bogaert-Seghers is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ruimdienst Van Bogaert-Seghers, company assigned to the tax number BE09583892822. The company Ruimdienst Van Bogaert-Seghers is located at the address: Dijkstraat 44; 2880; Bornem (Weert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 316,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Ruimdienst Van Bogaert-Seghers is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ruimdienst Van Bogaert-Seghers is not available. You also can look at reviews of Ruimdienst Van Bogaert-Seghers, open positions, location of Ruimdienst Van Bogaert-Seghers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ruimdienst Van Bogaert-Seghers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ruimdienst Van Bogaert-Seghers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ruimdienst Van Bogaert-Seghers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ruimdienst Van Bogaert-Seghers, employees, financial statistics.