GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?
Private companiesMiscellaneous Retail • GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?

Contactgegevens GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MAN?GE 50; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56344795 (+32-56344795) 56344795 (+32-56344795)

Fax (fax): +32 (11) 145-45-68 +32 (11) 145-45-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?
Products information GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?

BTW identificatienummer (tax): BE03620513916
Ondernemingsnummer: 4496948242
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de logements sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?
(Get full report from official database of BE for GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?
Addition kinds of activities for GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?

3812. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
142999. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
874399. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec
12319900. Antracietwinning, nec | Anthracite mining, nec
22310202. Kalendering: wol, haarhaar, of soortgelijke vezelweefsels | Calendering: wool, mohair, or similar fiber fabrics
59991804. Apparatuur voor kinderen, nv | Children's equipment, nec
60199902. Federale huisleningsbanken | Federal home loan banks
60359901. Federale spaar- en leningverenigingen | Federal savings and loan associations
79410103. Voetbalclub | Football club

Werken bij GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?. Looking for open vacancies in other companies

  • Natlakspuiter (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een natlakspuiter. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontkorrelen • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontvetten • Je zal de oppervlakken klaarmaken al naargelang het soort drager (ontvetten, afdekken, zandstralen, ...) • De lak aanbrengen • Je zal de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen • Werken in de verfcabine • Alles afwerken

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Poetshulp Weelde (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

  • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? in sociale netwerken
Look for responds of GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?. Laat een reactie achter voor GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?. GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?. Leave a respond for GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?. GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? op de google maps. Adres en contacten GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?
Location of GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? on the google maps. Address and contacts of GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?

Andere gerelateerde bedrijven als come GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?: DREZE BANQUE | LA RESIDENCE CHERROUD SA | GARAGE DAUBERCIES | Luijckx Maggy | HULENS ENGINEERING

Other related companies as GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?: DREZE BANQUE | LA RESIDENCE CHERROUD SA | GARAGE DAUBERCIES | Luijckx Maggy | HULENS ENGINEERING

GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03620513916. Het bedrijf GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? bevindt zich op het adres: RUE DU MAN?GE 50; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 605,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de logements sociaux. Producten gemaakt in GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?, openstaande posities, locatie van GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? op de kaart.

GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?, company assigned to the tax number BE03620513916. The company GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? is located at the address: RUE DU MAN?GE 50; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 605,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de logements sociaux. Products created in GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? were not found.
The main activity of GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? is not available. You also can look at reviews of GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?, open positions, location of GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOEDKOPE WONINGEN/LOGEMENTS ? BON MARCH?, employees, financial statistics.