Maxi Cleaning bvba

Contactgegevens Maxi Cleaning bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maxi Cleaning bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maxi Cleaning bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tomberglaan 22; 1930; Zaventem, België

Telefoon (phone): 02 720 86 98 (+32-02 720 86 98) 02 720 86 98 (+32-02 720 86 98)

Fax (fax): +32 (9) 959-18-69 +32 (9) 959-18-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maxi Cleaning bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maxi Cleaning bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maxi Cleaning bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maxi Cleaning bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maxi Cleaning bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maxi Cleaning bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maxi Cleaning bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maxi Cleaning bvba
Products information Maxi Cleaning bvba

BTW identificatienummer (tax): BE03135467529
Ondernemingsnummer: 7116638183
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Drain pipes (Unblocking); Septic tanks

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maxi Cleaning bvba
(Get full report from official database of BE for Maxi Cleaning bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maxi Cleaning bvba
Addition kinds of activities for Maxi Cleaning bvba

322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
30520302. V-riemen, rubber | V-belts, rubber
33399917. Tin-base legeringen (primaire) | Tin-base alloys (primary)
35320207. Sedimentatie machines, minerale | Sedimentation machinery, mineral
59320100. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand
83310105. Werkervaring centrum | Work experience center

Werken bij Maxi Cleaning bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maxi Cleaning bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maxi Cleaning bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maxi Cleaning bvba. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

 • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: Actief Interim Westmalle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lovendegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

  Regio: WIEKEVORST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

  Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

 • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

 • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

 • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

 • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

 • Diëtist (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

 • Hoofdarts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

 • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

Zoek naar antwoorden van Maxi Cleaning bvba in sociale netwerken
Look for responds of Maxi Cleaning bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maxi Cleaning bvba. Laat een reactie achter voor Maxi Cleaning bvba. Maxi Cleaning bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maxi Cleaning bvba. Leave a respond for Maxi Cleaning bvba. Maxi Cleaning bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maxi Cleaning bvba op de google maps. Adres en contacten Maxi Cleaning bvba
Location of Maxi Cleaning bvba on the google maps. Address and contacts of Maxi Cleaning bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Maxi Cleaning bvba Maxi Cleaning bvba: LANDBOUWKREDIET | GERARD STR?KER | LABO DE PROTH?SE DENTAIRE | De Kinderen Kris | G. MESKENS

Other related companies as Maxi Cleaning bvba: LANDBOUWKREDIET | GERARD STR?KER | LABO DE PROTH?SE DENTAIRE | De Kinderen Kris | G. MESKENS

Maxi Cleaning bvba is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maxi Cleaning bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03135467529. Het bedrijf Maxi Cleaning bvba bevindt zich op het adres: Tomberglaan 22; 1930; Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Septic tanks.
De hoofdactiviteit van Maxi Cleaning bvba is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maxi Cleaning bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maxi Cleaning bvba, openstaande posities, locatie van Maxi Cleaning bvba op de kaart.

Maxi Cleaning bvba is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maxi Cleaning bvba, company assigned to the tax number BE03135467529. The company Maxi Cleaning bvba is located at the address: Tomberglaan 22; 1930; Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Septic tanks.
The main activity of Maxi Cleaning bvba is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Maxi Cleaning bvba is not available. You also can look at reviews of Maxi Cleaning bvba, open positions, location of Maxi Cleaning bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maxi Cleaning bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maxi Cleaning bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maxi Cleaning bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maxi Cleaning bvba, employees, financial statistics.