G. MESKENS

Contactgegevens G. MESKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. MESKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. MESKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GISTELSTEENWEG 22BA; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50386697 (+32-50386697) 50386697 (+32-50386697)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. MESKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. MESKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. MESKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. MESKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. MESKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. MESKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. MESKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. MESKENS
Products information G. MESKENS

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in G. MESKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. MESKENS
(Get full report from official database of BE for G. MESKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. MESKENS
Addition kinds of activities for G. MESKENS

145902. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
753600. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
24290201. Excelsior, inclusief pads en wrappers: hout | Excelsior, including pads and wrappers: wood
34790218. Retinning van blikjes of keukengerei | Retinning of cans or utensils
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back
50440203. Duplicatiemachines | Duplicating machines
51491102. Stijfsel | Starch
56990304. Westelijke kleding | Western apparel
58120500. Familie restaurants | Family restaurants
63310000. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance

Werken bij G. MESKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. MESKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. MESKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. MESKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds in Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Torhout. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

    Type: Vaste Job

    Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

  • Technisch Tekenaar (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van G. MESKENS in sociale netwerken
Look for responds of G. MESKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. MESKENS. Laat een reactie achter voor G. MESKENS. G. MESKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. MESKENS. Leave a respond for G. MESKENS. G. MESKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. MESKENS op de google maps. Adres en contacten G. MESKENS
Location of G. MESKENS on the google maps. Address and contacts of G. MESKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come G. MESKENS G. MESKENS: Q8 | Maquet SA | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | G.D. LOISIRS | ici europe limited

Other related companies as G. MESKENS: Q8 | Maquet SA | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | G.D. LOISIRS | ici europe limited

G. MESKENS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. MESKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf G. MESKENS bevindt zich op het adres: GISTELSTEENWEG 22BA; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in G. MESKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G. MESKENS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. MESKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. MESKENS, openstaande posities, locatie van G. MESKENS op de kaart.

G. MESKENS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. MESKENS, company assigned to the tax number BE03210449218. The company G. MESKENS is located at the address: GISTELSTEENWEG 22BA; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in G. MESKENS were not found.
The main activity of G. MESKENS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of G. MESKENS is not available. You also can look at reviews of G. MESKENS, open positions, location of G. MESKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. MESKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. MESKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. MESKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. MESKENS, employees, financial statistics.