Dieu R

Contactgegevens Dieu R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dieu R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dieu R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Chars 2; 5340; Gesves, België

Telefoon (phone): 083 67 75 43 (+32-083 67 75 43) 083 67 75 43 (+32-083 67 75 43)

Fax (fax): 083 67 80 23 (+32-083 67 80 23) 083 67 80 23 (+32-083 67 80 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dieu R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dieu R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dieu R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dieu R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dieu R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dieu R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dieu R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dieu R
Products information Dieu R

BTW identificatienummer (tax): BE06633514404
Ondernemingsnummer: 4919372558
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Agricultural contractors

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dieu R
(Get full report from official database of BE for Dieu R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dieu R
Addition kinds of activities for Dieu R

291106. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
36249906. Vezels, koolstof en grafiet | Fibers, carbon and graphite
38250326. Sweep oscillators | Sweep oscillators
67949901. Auteursrechten kopen en licenties | Copyright buying and licensing
80939903. Rehabilitatiecentrum, poliklinische behandeling | Rehabilitation center, outpatient treatment

Werken bij Dieu R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dieu R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dieu R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dieu R. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

 • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

 • Kraanman (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

 • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

 • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

 • Elektricien (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

 • Poetshulp regio Tielt - Actief NV (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

 • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

 • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: COMFORT ENERGY

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

 • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

  Type: Vaste Job

  Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van Dieu R in sociale netwerken
Look for responds of Dieu R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dieu R. Laat een reactie achter voor Dieu R. Dieu R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dieu R. Leave a respond for Dieu R. Dieu R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dieu R op de google maps. Adres en contacten Dieu R
Location of Dieu R on the google maps. Address and contacts of Dieu R

Andere gerelateerde bedrijven als come Dieu R Dieu R: LA CHAMBRE CLAIRE | TRAITEUR 'T SLEUTELTJE | Ghislaine | ERWIN JANSSENS | MOBIL-SABVA

Other related companies as Dieu R: LA CHAMBRE CLAIRE | TRAITEUR 'T SLEUTELTJE | Ghislaine | ERWIN JANSSENS | MOBIL-SABVA

Dieu R is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dieu R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06633514404. Het bedrijf Dieu R bevindt zich op het adres: Rue des Chars 2; 5340; Gesves. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 595,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Agricultural contractors.
De hoofdactiviteit van Dieu R is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dieu R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dieu R, openstaande posities, locatie van Dieu R op de kaart.

Dieu R is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dieu R, company assigned to the tax number BE06633514404. The company Dieu R is located at the address: Rue des Chars 2; 5340; Gesves. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 595,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Agricultural contractors.
The main activity of Dieu R is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dieu R is not available. You also can look at reviews of Dieu R, open positions, location of Dieu R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dieu R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dieu R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dieu R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dieu R, employees, financial statistics.