MOBIL-SABVA

Contactgegevens MOBIL-SABVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBIL-SABVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBIL-SABVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Maurice Gémenne 83; 5170; Profondeville, België

Telefoon (phone): 081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19 (+32-081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19) 081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19 (+32-081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19)

Fax (fax): 081 41 40 19 (+32-081 41 40 19) 081 41 40 19 (+32-081 41 40 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBIL-SABVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBIL-SABVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBIL-SABVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBIL-SABVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBIL-SABVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBIL-SABVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBIL-SABVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBIL-SABVA
Products information MOBIL-SABVA

BTW identificatienummer (tax): BE01866546630
Ondernemingsnummer: 4674377441
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Automobiles & trucks - Washing equipment; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Hot air generators; Vacuum cleaners (Industrial)

Product categorie (product category): Lubricating compounds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBIL-SABVA
(Get full report from official database of BE for MOBIL-SABVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBIL-SABVA
Addition kinds of activities for MOBIL-SABVA

242101. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
32510206. Vloerboog tegel, klei | Floor arch tile, clay
33560104. Zink- en zinklegering: rollen, tekenen of extruderen | Zinc and zinc alloy: rolling, drawing, or extruding
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
37110104. Auto's, elektrische, montage van | Cars, electric, assembly of
50820308. Tractoren, constructie | Tractors, construction
64119905. Verliespreventie, verzekering | Loss prevention services, insurance
75329900. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
84129901. Historische samenleving | Historical society

Werken bij MOBIL-SABVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBIL-SABVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBIL-SABVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBIL-SABVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Lasrobot operator 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Lasrobot operator 2 ploegen (m/v) Taken: Inleggen buizen en vastmaken. Programma kiezen. Visuele controle op las spatten en deze eventueel verwijderen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

Zoek naar antwoorden van MOBIL-SABVA in sociale netwerken
Look for responds of MOBIL-SABVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBIL-SABVA. Laat een reactie achter voor MOBIL-SABVA. MOBIL-SABVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBIL-SABVA. Leave a respond for MOBIL-SABVA. MOBIL-SABVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBIL-SABVA op de google maps. Adres en contacten MOBIL-SABVA
Location of MOBIL-SABVA on the google maps. Address and contacts of MOBIL-SABVA

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBIL-SABVA MOBIL-SABVA: BBL | MARC PAULY | Kumpen J | GARAGE SIGISMONDI | IKE

Other related companies as MOBIL-SABVA: BBL | MARC PAULY | Kumpen J | GARAGE SIGISMONDI | IKE

MOBIL-SABVA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBIL-SABVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01866546630. Het bedrijf MOBIL-SABVA bevindt zich op het adres: Rue Maurice Gémenne 83; 5170; Profondeville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lubricating compounds. Lijst met producten zijn Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Automobiles & trucks - Washing equipment; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Hot air generators; Vacuum cleaners (Industrial).
De hoofdactiviteit van MOBIL-SABVA is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBIL-SABVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBIL-SABVA, openstaande posities, locatie van MOBIL-SABVA op de kaart.

MOBIL-SABVA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBIL-SABVA, company assigned to the tax number BE01866546630. The company MOBIL-SABVA is located at the address: Rue Maurice Gémenne 83; 5170; Profondeville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lubricating compounds. List of products are Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Automobiles & trucks - Washing equipment; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Hot air generators; Vacuum cleaners (Industrial).
The main activity of MOBIL-SABVA is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBIL-SABVA is not available. You also can look at reviews of MOBIL-SABVA, open positions, location of MOBIL-SABVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBIL-SABVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBIL-SABVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBIL-SABVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBIL-SABVA, employees, financial statistics.