Decover

Contactgegevens Decover: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decover: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decover

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Rentiers 176; 7100; La Louvière, België

Telefoon (phone): 064 23 60 40; 064 26 08 65; 071 30 35 11 (+32-064 23 60 40; 064 26 08 65; 071 30 35 11) 064 23 60 40; 064 26 08 65; 071 30 35 11 (+32-064 23 60 40; 064 26 08 65; 071 30 35 11)

Fax (fax): 064 26 08 65 (+32-064 26 08 65) 064 26 08 65 (+32-064 26 08 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decover: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decover"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decover"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decover, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decover. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decover, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decover. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decover
Products information Decover

BTW identificatienummer (tax): BE02339782714
Ondernemingsnummer: 1354034423
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Contractors - Roofing; Drain pipes (Unblocking); Heating (Central) - Mainten. & Repair; Glaziers; Plumbing contractors; Locks & keys; Double glazing

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decover
(Get full report from official database of BE for Decover)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decover
Addition kinds of activities for Decover

0133. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
28690603. Formaldehyde (formaline) | Formaldehyde (formalin)
28920102. Detonatoren, hoge explosieven | Detonators, high explosives
33150305. Gelast staalstaal | Welded steel wire fabric
34790100. Etsen en gravure | Etching and engraving
50510103. Versterkingsnet, draad | Reinforcement mesh, wire
51590403. Woltoppen | Wool tops
73891404. Flessenuitwisseling | Bottle exchange

Werken bij Decover: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decover: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decover. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decover. Looking for open vacancies in other companies

 • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Start People Inhouse IPG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

 • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

 • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

 • Machine operator Lovendegem (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning binnen de vooropgestelde kwaliteit en rendementseisen. Effectieve taken: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de verpakkingslijn Je bewaakt de goede werking van de verpakkingslijn Je voert fysische kwaliteitscontrole uit

 • Operator Afvulmachines (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - U staat in voor het bedienen van onze hooggeautomatiseerde vulmachines - U voert diverse controles uit en registreert deze nauwgezet, zodat de kwaliteit maximaal geborgd blijft - U draagt zorg voor een propere en hygiënische installatie en werkplek - U ondersteunt techniekers bij herstellingen en/of preventief onderhoud

 • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

 • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

 • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

 • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

 • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van Decover in sociale netwerken
Look for responds of Decover in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decover. Laat een reactie achter voor Decover. Decover bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decover. Leave a respond for Decover. Decover on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decover op de google maps. Adres en contacten Decover
Location of Decover on the google maps. Address and contacts of Decover

Andere gerelateerde bedrijven als come Decover Decover: COIFFURE ANITA | VLAR | Bon Livre (Le) | CHRISTIAN QUERTINMONT | Le Compte Wijnen BVBA

Other related companies as Decover: COIFFURE ANITA | VLAR | Bon Livre (Le) | CHRISTIAN QUERTINMONT | Le Compte Wijnen BVBA

Decover is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Decover, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02339782714. Het bedrijf Decover bevindt zich op het adres: Rue des Rentiers 176; 7100; La Louvière. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 613,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Drain pipes (Unblocking); Heating (Central) - Mainten. & Repair; Glaziers; Plumbing contractors; Locks & keys; Double glazing.
De hoofdactiviteit van Decover is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decover is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decover, openstaande posities, locatie van Decover op de kaart.

Decover is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Decover, company assigned to the tax number BE02339782714. The company Decover is located at the address: Rue des Rentiers 176; 7100; La Louvière. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 613,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Contractors - Roofing; Drain pipes (Unblocking); Heating (Central) - Mainten. & Repair; Glaziers; Plumbing contractors; Locks & keys; Double glazing.
The main activity of Decover is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Decover is not available. You also can look at reviews of Decover, open positions, location of Decover on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decover, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decover, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decover, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decover, employees, financial statistics.