Bon Livre (Le)

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Bon Livre (Le)
Private companiesReal Estate • Bon Livre (Le)

Contactgegevens Bon Livre (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bon Livre (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bon Livre (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Moniteur 7; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 217 10 72 (+32-02 217 10 72) 02 217 10 72 (+32-02 217 10 72)

Fax (fax): 02 217 24 21 (+32-02 217 24 21) 02 217 24 21 (+32-02 217 24 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bon Livre (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bon Livre (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bon Livre (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bon Livre (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bon Livre (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bon Livre (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bon Livre (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bon Livre (Le)
Products information Bon Livre (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE05654632568
Ondernemingsnummer: 2521057128
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Booksellers

Product categorie (product category): Religious articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bon Livre (Le)
(Get full report from official database of BE for Bon Livre (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bon Livre (Le)
Addition kinds of activities for Bon Livre (Le)

633101. Landbouwverzekering | Agricultural insurance
17710000. Concreet werk | Concrete work
28210406. Proteinplastic | Protein plastics
28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
35929901. carburateurs | Carburetors
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
50650302. Cassettes, opname | Cassettes, recording
50830101. Veeteelt | Livestock equipment
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers

Werken bij Bon Livre (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bon Livre (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bon Livre (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bon Livre (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • Werfleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Operator chemie Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Vio-Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

Zoek naar antwoorden van Bon Livre (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Bon Livre (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bon Livre (Le). Laat een reactie achter voor Bon Livre (Le). Bon Livre (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bon Livre (Le). Leave a respond for Bon Livre (Le). Bon Livre (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bon Livre (Le) op de google maps. Adres en contacten Bon Livre (Le)
Location of Bon Livre (Le) on the google maps. Address and contacts of Bon Livre (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bon Livre (Le) Bon Livre (Le): RةGIMO | MICHELE VITOUX | ABAT BVBA | Oase BVBA | ILLUMINATI

Other related companies as Bon Livre (Le): RةGIMO | MICHELE VITOUX | ABAT BVBA | Oase BVBA | ILLUMINATI

Bon Livre (Le) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bon Livre (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05654632568. Het bedrijf Bon Livre (Le) bevindt zich op het adres: Rue du Moniteur 7; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 591,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Religious articles. Lijst met producten zijn Booksellers.
De hoofdactiviteit van Bon Livre (Le) is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bon Livre (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bon Livre (Le), openstaande posities, locatie van Bon Livre (Le) op de kaart.

Bon Livre (Le) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bon Livre (Le), company assigned to the tax number BE05654632568. The company Bon Livre (Le) is located at the address: Rue du Moniteur 7; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 591,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Religious articles. List of products are Booksellers.
The main activity of Bon Livre (Le) is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bon Livre (Le) is not available. You also can look at reviews of Bon Livre (Le), open positions, location of Bon Livre (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bon Livre (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bon Livre (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bon Livre (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bon Livre (Le), employees, financial statistics.