ALLO VIDANGE FRANCOIS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ALLO VIDANGE FRANCOIS
Private companiesWater Transportation • ALLO VIDANGE FRANCOIS

Contactgegevens ALLO VIDANGE FRANCOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLO VIDANGE FRANCOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLO VIDANGE FRANCOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Wavre 42; 1390; Grez-Doiceau, België

Telefoon (phone): 010 84 18 15; 0475 84 45 07 (+32-010 84 18 15; 0475 84 45 07) 010 84 18 15; 0475 84 45 07 (+32-010 84 18 15; 0475 84 45 07)

Fax (fax): 010 84 18 15 (+32-010 84 18 15) 010 84 18 15 (+32-010 84 18 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLO VIDANGE FRANCOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLO VIDANGE FRANCOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLO VIDANGE FRANCOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLO VIDANGE FRANCOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLO VIDANGE FRANCOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLO VIDANGE FRANCOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLO VIDANGE FRANCOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLO VIDANGE FRANCOIS
Products information ALLO VIDANGE FRANCOIS

BTW identificatienummer (tax): BE03323333740
Ondernemingsnummer: 6122375488
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 518,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Septic tanks

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLO VIDANGE FRANCOIS
(Get full report from official database of BE for ALLO VIDANGE FRANCOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLO VIDANGE FRANCOIS
Addition kinds of activities for ALLO VIDANGE FRANCOIS

4832. Radiostations | Radio broadcasting stations
23890000. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
35999911. Oliekopjes, metaal | Oil cups, metal
56990301. Badpakken | Bathing suits
59619926. Elektronische veilingen | Electronic auctions

Werken bij ALLO VIDANGE FRANCOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLO VIDANGE FRANCOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLO VIDANGE FRANCOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLO VIDANGE FRANCOIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

 • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

 • Productiearbeider (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

 • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

 • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

 • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

  Regio: WAKKERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

 • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

 • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

 • Tour Guide Brussels (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIVA BRUSSELS

  Type: Flexijob

  At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van ALLO VIDANGE FRANCOIS in sociale netwerken
Look for responds of ALLO VIDANGE FRANCOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLO VIDANGE FRANCOIS. Laat een reactie achter voor ALLO VIDANGE FRANCOIS. ALLO VIDANGE FRANCOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLO VIDANGE FRANCOIS. Leave a respond for ALLO VIDANGE FRANCOIS. ALLO VIDANGE FRANCOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLO VIDANGE FRANCOIS op de google maps. Adres en contacten ALLO VIDANGE FRANCOIS
Location of ALLO VIDANGE FRANCOIS on the google maps. Address and contacts of ALLO VIDANGE FRANCOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLO VIDANGE FRANCOIS ALLO VIDANGE FRANCOIS: DESCHOEMAEKER | O. RONSE | ALL FREIGHT CO-ORDINATORS | MARCEL VAN LOOVEREN | Lombaerts Industrie

Other related companies as ALLO VIDANGE FRANCOIS: DESCHOEMAEKER | O. RONSE | ALL FREIGHT CO-ORDINATORS | MARCEL VAN LOOVEREN | Lombaerts Industrie

ALLO VIDANGE FRANCOIS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLO VIDANGE FRANCOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03323333740. Het bedrijf ALLO VIDANGE FRANCOIS bevindt zich op het adres: Chaussée de Wavre 42; 1390; Grez-Doiceau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 518,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Septic tanks.
De hoofdactiviteit van ALLO VIDANGE FRANCOIS is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLO VIDANGE FRANCOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLO VIDANGE FRANCOIS, openstaande posities, locatie van ALLO VIDANGE FRANCOIS op de kaart.

ALLO VIDANGE FRANCOIS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLO VIDANGE FRANCOIS, company assigned to the tax number BE03323333740. The company ALLO VIDANGE FRANCOIS is located at the address: Chaussée de Wavre 42; 1390; Grez-Doiceau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 518,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Septic tanks.
The main activity of ALLO VIDANGE FRANCOIS is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLO VIDANGE FRANCOIS is not available. You also can look at reviews of ALLO VIDANGE FRANCOIS, open positions, location of ALLO VIDANGE FRANCOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLO VIDANGE FRANCOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLO VIDANGE FRANCOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLO VIDANGE FRANCOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLO VIDANGE FRANCOIS, employees, financial statistics.