ALL FREIGHT CO-ORDINATORS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ALL FREIGHT CO-ORDINATORS
Private companiesWater Transportation • ALL FREIGHT CO-ORDINATORS

Contactgegevens ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL FREIGHT CO-ORDINATORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1931; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27529540 (+32-27529540) 27529540 (+32-27529540)

Fax (fax): +32 (61) 979-57-70 +32 (61) 979-57-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL FREIGHT CO-ORDINATORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL FREIGHT CO-ORDINATORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL FREIGHT CO-ORDINATORS
Products information ALL FREIGHT CO-ORDINATORS

BTW identificatienummer (tax): BE08764587402
Ondernemingsnummer: 4509307861
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activit茅s: Transport Domestique, Transport International.

Product categorie (product category): Agences en douane. Transports routiers de marchandises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL FREIGHT CO-ORDINATORS
(Get full report from official database of BE for ALL FREIGHT CO-ORDINATORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL FREIGHT CO-ORDINATORS
Addition kinds of activities for ALL FREIGHT CO-ORDINATORS

017100. Bessengewassen | Berry crops
16290106. Baggerbedrijf | Dredging contractor
22990407. Wool afvalverwerking | Wool waste processing
23990303. wimpels | Pennants
28190916. Kwikoxiden | Mercury oxides
33510201. Koperen buis | Copper pipe
51690103. Chloor | Chlorine

Werken bij ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Calculator (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Laarne zijn we op zoek naar een calculator. Het bedrijf is gespecialiseerd in ramen, deuren, glasgevels en lichtstraten in aluminium zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Jouw takenpakket: Berekenen van projecten in samenspraak met directie en projectleiding U maakt deel uit van de calculatieafdeling (3 personen) Je kan vlot planlezen

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

Zoek naar antwoorden van ALL FREIGHT CO-ORDINATORS in sociale netwerken
Look for responds of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. Laat een reactie achter voor ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. ALL FREIGHT CO-ORDINATORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. Leave a respond for ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. ALL FREIGHT CO-ORDINATORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL FREIGHT CO-ORDINATORS op de google maps. Adres en contacten ALL FREIGHT CO-ORDINATORS
Location of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS on the google maps. Address and contacts of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL FREIGHT CO-ORDINATORS ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: LE CHALET ROYAL | C?T? SOLEIL | De Koninck R | DE TEMMERMAN SYSTEMS | St Hilaire

Other related companies as ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: LE CHALET ROYAL | C?T? SOLEIL | De Koninck R | DE TEMMERMAN SYSTEMS | St Hilaire

ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08764587402. Het bedrijf ALL FREIGHT CO-ORDINATORS bevindt zich op het adres: 1931; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences en douane. Transports routiers de marchandises. Lijst met producten zijn Activit茅s: Transport Domestique, Transport International..
De hoofdactiviteit van ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, openstaande posities, locatie van ALL FREIGHT CO-ORDINATORS op de kaart.

ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, company assigned to the tax number BE08764587402. The company ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is located at the address: 1931; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences en douane. Transports routiers de marchandises. List of products are Activit茅s: Transport Domestique, Transport International..
The main activity of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is not available. You also can look at reviews of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, open positions, location of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, employees, financial statistics.