VULKOPRIN NV

Contactgegevens VULKOPRIN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VULKOPRIN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VULKOPRIN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herderstr 4-6 8700 Tielt, België

Telefoon (phone): 32.51 40 38 06 32.51 40 38 06

Fax (fax): 32.51 40 15 67 32.51 40 15 67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VULKOPRIN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VULKOPRIN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VULKOPRIN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VULKOPRIN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VULKOPRIN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VULKOPRIN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VULKOPRIN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VULKOPRIN NV
Products information VULKOPRIN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01681427001
Ondernemingsnummer: 9180419921
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 199,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Tyres

Product categorie (product category): Rubber; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VULKOPRIN NV
(Get full report from official database of BE for VULKOPRIN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VULKOPRIN NV
Addition kinds of activities for VULKOPRIN NV

2061. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
2599. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
862199. Professionele organisaties, nec | Professional organizations, nec
20239909. Lactose, eetbaar (melksuiker) | Lactose, edible (milk sugar)
32510206. Vloerboog tegel, klei | Floor arch tile, clay
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps
39491303. Hockey apparatuur en benodigdheden, algemeen | Hockey equipment and supplies, general
82499904. Correspondentie school | Correspondence school

Werken bij VULKOPRIN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VULKOPRIN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VULKOPRIN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VULKOPRIN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - ontvangen van klanten en transportfirma's - manueel lossen en laden - inkomende en uitgaande orders verwerken - goederen verwerken in het ERP systeem - magazijn mee proper houden - heftruck rijden

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een medisch pedicure/ podoloog (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / pedicure / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van VULKOPRIN NV in sociale netwerken
Look for responds of VULKOPRIN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VULKOPRIN NV. Laat een reactie achter voor VULKOPRIN NV. VULKOPRIN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VULKOPRIN NV. Leave a respond for VULKOPRIN NV. VULKOPRIN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VULKOPRIN NV op de google maps. Adres en contacten VULKOPRIN NV
Location of VULKOPRIN NV on the google maps. Address and contacts of VULKOPRIN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VULKOPRIN NV VULKOPRIN NV: STICHTING MENS & KULTUUR | GLOBAL TRAVEL - LOTUS REIZEN | BONAMI | Schraepen L | APOTHEEK VOORUIT

Other related companies as VULKOPRIN NV: STICHTING MENS & KULTUUR | GLOBAL TRAVEL - LOTUS REIZEN | BONAMI | Schraepen L | APOTHEEK VOORUIT

VULKOPRIN NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VULKOPRIN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01681427001. Het bedrijf VULKOPRIN NV bevindt zich op het adres: Herderstr 4-6 8700 Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 199,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubber; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Tyres.
De hoofdactiviteit van VULKOPRIN NV is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VULKOPRIN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VULKOPRIN NV, openstaande posities, locatie van VULKOPRIN NV op de kaart.

VULKOPRIN NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VULKOPRIN NV, company assigned to the tax number BE01681427001. The company VULKOPRIN NV is located at the address: Herderstr 4-6 8700 Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 199,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubber; Rubber and Plastics. List of products are Tyres.
The main activity of VULKOPRIN NV is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VULKOPRIN NV is not available. You also can look at reviews of VULKOPRIN NV, open positions, location of VULKOPRIN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VULKOPRIN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VULKOPRIN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VULKOPRIN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VULKOPRIN NV, employees, financial statistics.