VANDE CAVEYE JAN

Contactgegevens VANDE CAVEYE JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDE CAVEYE JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDE CAVEYE JAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEERNEMSTEENWEG 14; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51655329 (+32-51655329) 51655329 (+32-51655329)

Fax (fax): +32 (68) 866-79-53 +32 (68) 866-79-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDE CAVEYE JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDE CAVEYE JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDE CAVEYE JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDE CAVEYE JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDE CAVEYE JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDE CAVEYE JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDE CAVEYE JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDE CAVEYE JAN
Products information VANDE CAVEYE JAN

BTW identificatienummer (tax): BE02622680664
Ondernemingsnummer: 3067352294
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services de Jardinage: Installation de Bassins De Jardins & Etangs.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens.

Product categorie (product category): Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDE CAVEYE JAN
(Get full report from official database of BE for VANDE CAVEYE JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDE CAVEYE JAN
Addition kinds of activities for VANDE CAVEYE JAN

267803. Papeteries en schrijfpapier sets | Papeteries and writing paper sets
20419901. Zemelen en middels (behalve rijst) | Bran and middlings (except rice)
22730302. Kunst pleinen: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, enz. | Art squares: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, etc.
49710000. Irrigatie systemen | Irrigation systems
50130110. bumpers | Bumpers
55719907. All-terrain voertuig onderdelen en accessoires | All-terrain vehicle parts and accessories
59479900. Cadeau, nieuwigheid, en souvenirwinkel, nec | Gift, novelty, and souvenir shop, nec
73319906. Mailing brokers | Mailing list brokers

Werken bij VANDE CAVEYE JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDE CAVEYE JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDE CAVEYE JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDE CAVEYE JAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heusden-Zolder, 20 uur per week. (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heusden-Zolder. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Chauffeur CE (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

Zoek naar antwoorden van VANDE CAVEYE JAN in sociale netwerken
Look for responds of VANDE CAVEYE JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDE CAVEYE JAN. Laat een reactie achter voor VANDE CAVEYE JAN. VANDE CAVEYE JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDE CAVEYE JAN. Leave a respond for VANDE CAVEYE JAN. VANDE CAVEYE JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDE CAVEYE JAN op de google maps. Adres en contacten VANDE CAVEYE JAN
Location of VANDE CAVEYE JAN on the google maps. Address and contacts of VANDE CAVEYE JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDE CAVEYE JAN VANDE CAVEYE JAN: ELECTRABEL | HUIS MADISON'S FOR MEN | D. LODENS | PH. ALLI?T | Nicky

Other related companies as VANDE CAVEYE JAN: ELECTRABEL | HUIS MADISON'S FOR MEN | D. LODENS | PH. ALLI?T | Nicky

VANDE CAVEYE JAN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDE CAVEYE JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02622680664. Het bedrijf VANDE CAVEYE JAN bevindt zich op het adres: BEERNEMSTEENWEG 14; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Installation de Bassins De Jardins & Etangs.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
De hoofdactiviteit van VANDE CAVEYE JAN is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDE CAVEYE JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDE CAVEYE JAN, openstaande posities, locatie van VANDE CAVEYE JAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANDE CAVEYE JAN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDE CAVEYE JAN, company assigned to the tax number BE02622680664. The company VANDE CAVEYE JAN is located at the address: BEERNEMSTEENWEG 14; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Installation de Bassins De Jardins & Etangs.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
The main activity of VANDE CAVEYE JAN is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDE CAVEYE JAN is not available. You also can look at reviews of VANDE CAVEYE JAN, open positions, location of VANDE CAVEYE JAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDE CAVEYE JAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDE CAVEYE JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDE CAVEYE JAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDE CAVEYE JAN, employees, financial statistics.