D. LODENS

Contactgegevens D. LODENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D. LODENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

D. LODENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEDIJK 343; 8430; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59306948 (+32-59306948) 59306948 (+32-59306948)

Fax (fax): +32 (19) 413-94-38 +32 (19) 413-94-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D. LODENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D. LODENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D. LODENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D. LODENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D. LODENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D. LODENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D. LODENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D. LODENS
Products information D. LODENS

BTW identificatienummer (tax): BE03945159912
Ondernemingsnummer: 1989318847
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in D. LODENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D. LODENS
(Get full report from official database of BE for D. LODENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor D. LODENS
Addition kinds of activities for D. LODENS

2822. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
357100. Elektronische computers | Electronic computers
963104. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government
38450118. Apparatuur voor ademhalingsanalyse, electromedical | Respiratory analysis equipment, electromedical
50230305. Vensterafdekkende onderdelen en accessoires | Window covering parts and accessories
50850503. Industriële wielen | Industrial wheels
73530100. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services

Werken bij D. LODENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D. LODENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D. LODENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D. LODENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Carrossier (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

 • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

 • Jobstudent Action Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: t-interim Asse

  Type: Studentenjob

  Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

 • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

 • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van D. LODENS in sociale netwerken
Look for responds of D. LODENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor D. LODENS. Laat een reactie achter voor D. LODENS. D. LODENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D. LODENS. Leave a respond for D. LODENS. D. LODENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D. LODENS op de google maps. Adres en contacten D. LODENS
Location of D. LODENS on the google maps. Address and contacts of D. LODENS

Andere gerelateerde bedrijven als come D. LODENS D. LODENS: KBC | ISABELLE CHARNELLE | ECOLE MATERN. COMMUNALE | STEDELIJK MUSEUM | MARC BAAR

Other related companies as D. LODENS: KBC | ISABELLE CHARNELLE | ECOLE MATERN. COMMUNALE | STEDELIJK MUSEUM | MARC BAAR

D. LODENS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D. LODENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03945159912. Het bedrijf D. LODENS bevindt zich op het adres: ZEEDIJK 343; 8430; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in D. LODENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D. LODENS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D. LODENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D. LODENS, openstaande posities, locatie van D. LODENS op de kaart.

D. LODENS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is D. LODENS, company assigned to the tax number BE03945159912. The company D. LODENS is located at the address: ZEEDIJK 343; 8430; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in D. LODENS were not found.
The main activity of D. LODENS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D. LODENS is not available. You also can look at reviews of D. LODENS, open positions, location of D. LODENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D. LODENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D. LODENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D. LODENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D. LODENS, employees, financial statistics.