Cant Wegsignalisatie NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Cant Wegsignalisatie NV
Private companiesOil and Gas Extraction • Cant Wegsignalisatie NV

Contactgegevens Cant Wegsignalisatie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cant Wegsignalisatie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cant Wegsignalisatie NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gasthuishoevestraat 37-41; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 646 44 11 (+32-03 646 44 11) 03 646 44 11 (+32-03 646 44 11)

Fax (fax): 03 646 43 29 (+32-03 646 43 29) 03 646 43 29 (+32-03 646 43 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cant Wegsignalisatie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cant Wegsignalisatie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cant Wegsignalisatie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cant Wegsignalisatie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cant Wegsignalisatie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cant Wegsignalisatie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cant Wegsignalisatie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cant Wegsignalisatie NV
Products information Cant Wegsignalisatie NV

BTW identificatienummer (tax): BE03911376953
Ondernemingsnummer: 9194427490
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Mirrors

Product categorie (product category): Road and yard signalling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cant Wegsignalisatie NV
(Get full report from official database of BE for Cant Wegsignalisatie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cant Wegsignalisatie NV
Addition kinds of activities for Cant Wegsignalisatie NV

23899904. Jarretelles | Garter belts
23960302. Cap fronts en visors | Cap fronts and visors
28229906. Fluoro rubbers | Fluoro rubbers
55999902. Go-carts | Go-carts
63510103. Afronding van de opdracht garandeert de binding | Job completion guarantee bonding
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated
95120202. Bodembehoud, overheid | Soil conservation services, government

Werken bij Cant Wegsignalisatie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cant Wegsignalisatie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cant Wegsignalisatie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cant Wegsignalisatie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakker (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van Cant Wegsignalisatie NV in sociale netwerken
Look for responds of Cant Wegsignalisatie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cant Wegsignalisatie NV. Laat een reactie achter voor Cant Wegsignalisatie NV. Cant Wegsignalisatie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cant Wegsignalisatie NV. Leave a respond for Cant Wegsignalisatie NV. Cant Wegsignalisatie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cant Wegsignalisatie NV op de google maps. Adres en contacten Cant Wegsignalisatie NV
Location of Cant Wegsignalisatie NV on the google maps. Address and contacts of Cant Wegsignalisatie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Cant Wegsignalisatie NV Cant Wegsignalisatie NV: VAN DER DONCKT J. EN CO | LUCIEN BERTELOOT | JAC OFFSET | MARCEL LEENKNEGT | LUDO LAUWERS

Other related companies as Cant Wegsignalisatie NV: VAN DER DONCKT J. EN CO | LUCIEN BERTELOOT | JAC OFFSET | MARCEL LEENKNEGT | LUDO LAUWERS

Cant Wegsignalisatie NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cant Wegsignalisatie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03911376953. Het bedrijf Cant Wegsignalisatie NV bevindt zich op het adres: Gasthuishoevestraat 37-41; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 826,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Road and yard signalling. Lijst met producten zijn Mirrors.
De hoofdactiviteit van Cant Wegsignalisatie NV is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cant Wegsignalisatie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cant Wegsignalisatie NV, openstaande posities, locatie van Cant Wegsignalisatie NV op de kaart.

Cant Wegsignalisatie NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cant Wegsignalisatie NV, company assigned to the tax number BE03911376953. The company Cant Wegsignalisatie NV is located at the address: Gasthuishoevestraat 37-41; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 826,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Road and yard signalling. List of products are Mirrors.
The main activity of Cant Wegsignalisatie NV is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cant Wegsignalisatie NV is not available. You also can look at reviews of Cant Wegsignalisatie NV, open positions, location of Cant Wegsignalisatie NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cant Wegsignalisatie NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cant Wegsignalisatie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cant Wegsignalisatie NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cant Wegsignalisatie NV, employees, financial statistics.