MARCEL LEENKNEGT

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • MARCEL LEENKNEGT
Private companiesOil and Gas Extraction • MARCEL LEENKNEGT

Contactgegevens MARCEL LEENKNEGT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL LEENKNEGT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL LEENKNEGT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAZELSTRAAT 147; 8810; LICHTERVELDE, België

Telefoon (phone): 51723534 (+32-51723534) 51723534 (+32-51723534)

Fax (fax): +32 (68) 254-31-35 +32 (68) 254-31-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL LEENKNEGT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL LEENKNEGT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL LEENKNEGT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL LEENKNEGT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL LEENKNEGT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL LEENKNEGT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL LEENKNEGT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL LEENKNEGT
Products information MARCEL LEENKNEGT

BTW identificatienummer (tax): BE06761230468
Ondernemingsnummer: 6217132568
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 282,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL LEENKNEGT
(Get full report from official database of BE for MARCEL LEENKNEGT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL LEENKNEGT
Addition kinds of activities for MARCEL LEENKNEGT

365200. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
367200. Printplaten | Printed circuit boards
20969902. Uien frietjes | Onion fries
26210604. Envelop papier | Envelope paper
30890305. Downspouts, kunststoffen | Downspouts, plastics
39150206. Pearl boren, zagen of peelen | Pearl drilling, sawing or peeling
50999914. Zonnebank apparatuur en benodigdheden | Tanning salon equipment and supplies

Werken bij MARCEL LEENKNEGT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL LEENKNEGT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL LEENKNEGT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL LEENKNEGT. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Huishoudhulp Wortegem-Petegem 15u (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Dagelijks huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdag, woensdag, vrijdag UREN BESPREEKBAAR

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van MARCEL LEENKNEGT in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL LEENKNEGT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL LEENKNEGT. Laat een reactie achter voor MARCEL LEENKNEGT. MARCEL LEENKNEGT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL LEENKNEGT. Leave a respond for MARCEL LEENKNEGT. MARCEL LEENKNEGT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL LEENKNEGT op de google maps. Adres en contacten MARCEL LEENKNEGT
Location of MARCEL LEENKNEGT on the google maps. Address and contacts of MARCEL LEENKNEGT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL LEENKNEGT MARCEL LEENKNEGT: Avery Dennison België NV | R.T.V. KEMPEN | M. VERSCHRAEGEN | De Sutter Meubelen NV | GUIDANCE NV

Other related companies as MARCEL LEENKNEGT: Avery Dennison België NV | R.T.V. KEMPEN | M. VERSCHRAEGEN | De Sutter Meubelen NV | GUIDANCE NV

MARCEL LEENKNEGT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL LEENKNEGT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06761230468. Het bedrijf MARCEL LEENKNEGT bevindt zich op het adres: HAZELSTRAAT 147; 8810; LICHTERVELDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 282,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MARCEL LEENKNEGT is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL LEENKNEGT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL LEENKNEGT, openstaande posities, locatie van MARCEL LEENKNEGT op de kaart.

MARCEL LEENKNEGT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL LEENKNEGT, company assigned to the tax number BE06761230468. The company MARCEL LEENKNEGT is located at the address: HAZELSTRAAT 147; 8810; LICHTERVELDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 282,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MARCEL LEENKNEGT is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL LEENKNEGT is not available. You also can look at reviews of MARCEL LEENKNEGT, open positions, location of MARCEL LEENKNEGT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL LEENKNEGT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL LEENKNEGT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL LEENKNEGT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL LEENKNEGT, employees, financial statistics.