INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA

Contactgegevens INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bevrijdingsln. 201 9200 Dendermonde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-21-39-91 32-52-21-39-91

Fax (fax): 32-52-20-01-42 32-52-20-01-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA
Products information INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02386749267
Ondernemingsnummer: 5605468750
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Recycling and recovery - miscellaneous materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA
(Get full report from official database of BE for INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA
Addition kinds of activities for INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA

35199902. Benzine motoren | Gasoline engines
36690101. Inbraakalarm apparaat, elektrisch | Burglar alarm apparatus, electric
36790109. Rheostaten, voor elektronische eindproducten | Rheostats, for electronic end products
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites
38419902. Bedrijfstabellen | Operating tables
47850102. Tolweg operatie | Toll road operation
51691201. alcoholen | Alcohols
56329902. Blouses | Blouses
76239902. Koel reparatie service | Refrigeration repair service
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office

Werken bij INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyv. Bouwarbeider (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Schilde zijn wij op zoek naar een ALLROUND RENOVATIE ARBEIDER (m/v). 

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Carglass

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA in sociale netwerken
Look for responds of INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA. Laat een reactie achter voor INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA. INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA. Leave a respond for INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA. INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA op de google maps. Adres en contacten INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA
Location of INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA on the google maps. Address and contacts of INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA: VER LIEFDEN | DE WATERLIJN | Derveaux Diamond | HUIS VERLIEFDEN | Callebert Johanna

Other related companies as INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA: VER LIEFDEN | DE WATERLIJN | Derveaux Diamond | HUIS VERLIEFDEN | Callebert Johanna

INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02386749267. Het bedrijf INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA bevindt zich op het adres: Bevrijdingsln. 201 9200 Dendermonde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Recycling and recovery - miscellaneous materials. Producten gemaakt in INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA, openstaande posities, locatie van INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA op de kaart.

INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA, company assigned to the tax number BE02386749267. The company INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA is located at the address: Bevrijdingsln. 201 9200 Dendermonde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Recycling and recovery - miscellaneous materials. Products created in INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA were not found.
The main activity of INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA is not available. You also can look at reviews of INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA, open positions, location of INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERCOMMUNALE MAATSCHAPPIJ DENDER-DURME & SCHELDE CVBA, employees, financial statistics.