Derveaux Diamond

Contactgegevens Derveaux Diamond: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Derveaux Diamond: address, phone, fax, email, website, opening hours

Derveaux Diamond

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vredelaan 90; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 20 60 01 (+32-056 20 60 01) 056 20 60 01 (+32-056 20 60 01)

Fax (fax): 056 20 58 25 (+32-056 20 58 25) 056 20 58 25 (+32-056 20 58 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Derveaux Diamond: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Derveaux Diamond"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Derveaux Diamond"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Derveaux Diamond, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Derveaux Diamond. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Derveaux Diamond, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Derveaux Diamond. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Derveaux Diamond
Products information Derveaux Diamond

BTW identificatienummer (tax): BE06898010253
Ondernemingsnummer: 4703765869
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 576,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Derveaux Diamond zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drilling and sawing in reinforced concrete

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Derveaux Diamond
(Get full report from official database of BE for Derveaux Diamond)

Aanvulling soorten activiteiten voor Derveaux Diamond
Addition kinds of activities for Derveaux Diamond

275906. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
22820105. Weven garen, gooien en draaien | Weaving yarn, throwing and twisting
30899904. Lagers, kunststoffen | Bearings, plastics
38299907. Hydrometers, behalve industriële procestype | Hydrometers, except industrial process type
50310201. Geëmailleerd tileboard | Enameled tileboard
51690501. Kleefstoffen, chemische | Adhesives, chemical
65150000. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators

Werken bij Derveaux Diamond: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Derveaux Diamond: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Derveaux Diamond. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Derveaux Diamond. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Poetshulp Genk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • jobstudent/ flexi zaterdag (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je vult rekken aan Kassa Klanten bedienen/ helpen met vragen De winkel op orde houden

  • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Studentenjob

    Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van Derveaux Diamond in sociale netwerken
Look for responds of Derveaux Diamond in social networks

Lees alle opmerkingen voor Derveaux Diamond. Laat een reactie achter voor Derveaux Diamond. Derveaux Diamond bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Derveaux Diamond. Leave a respond for Derveaux Diamond. Derveaux Diamond on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Derveaux Diamond op de google maps. Adres en contacten Derveaux Diamond
Location of Derveaux Diamond on the google maps. Address and contacts of Derveaux Diamond

Andere gerelateerde bedrijven als come Derveaux Diamond Derveaux Diamond: Willems BVBA | HUIS PINOCCHIO | TELENET KLANTENDIENST | M. GOUT | Parazar

Other related companies as Derveaux Diamond: Willems BVBA | HUIS PINOCCHIO | TELENET KLANTENDIENST | M. GOUT | Parazar

Derveaux Diamond is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Derveaux Diamond, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06898010253. Het bedrijf Derveaux Diamond bevindt zich op het adres: Vredelaan 90; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 576,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drilling and sawing in reinforced concrete. Producten gemaakt in Derveaux Diamond zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Derveaux Diamond is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Derveaux Diamond is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Derveaux Diamond, openstaande posities, locatie van Derveaux Diamond op de kaart.

Derveaux Diamond is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Derveaux Diamond, company assigned to the tax number BE06898010253. The company Derveaux Diamond is located at the address: Vredelaan 90; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 576,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drilling and sawing in reinforced concrete. Products created in Derveaux Diamond were not found.
The main activity of Derveaux Diamond is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Derveaux Diamond is not available. You also can look at reviews of Derveaux Diamond, open positions, location of Derveaux Diamond on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Derveaux Diamond, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Derveaux Diamond, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Derveaux Diamond, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Derveaux Diamond, employees, financial statistics.