DE WATERLIJN

Contactgegevens DE WATERLIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WATERLIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WATERLIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEDIJK-HEIST 173; 8301; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50513528 (+32-50513528) 50513528 (+32-50513528)

Fax (fax): +32 (82) 822-88-51 +32 (82) 822-88-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WATERLIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WATERLIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WATERLIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WATERLIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WATERLIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WATERLIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WATERLIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WATERLIJN
Products information DE WATERLIJN

BTW identificatienummer (tax): BE01093933105
Ondernemingsnummer: 3210723876
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WATERLIJN
(Get full report from official database of BE for DE WATERLIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WATERLIJN
Addition kinds of activities for DE WATERLIJN

7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
30110101. Landbouw binnenbuizen | Agricultural inner tubes
31610101. Hoed dozen | Hat boxes
32410000. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
32950000. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
34449908. Restaurant plaatwerk | Restaurant sheet metalwork
36770102. Koppelingstransformatoren | Coupling transformers
38430100. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment

Werken bij DE WATERLIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WATERLIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WATERLIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WATERLIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

  • Commercieel bediende (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Ingelmunster zoeken wij EEN COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW/INDUSTRIE/WERKPLAATSUITRUSTING (M/V)   Veelvuldig klantencontact per telefoon, e-mail en fax m.b.t.: Omzetting referenties (crossing) Beschikbaarheid en prijs van onderdelen Status lopende bestellingen Ingeven voorraad administratie (inkomende en uitgaande goederen) Communicatie met leveranciers over bestellingen, leveringstermijnen  e.d. Beheer documentatie en prijslijsten

  • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

  • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van DE WATERLIJN in sociale netwerken
Look for responds of DE WATERLIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WATERLIJN. Laat een reactie achter voor DE WATERLIJN. DE WATERLIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WATERLIJN. Leave a respond for DE WATERLIJN. DE WATERLIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WATERLIJN op de google maps. Adres en contacten DE WATERLIJN
Location of DE WATERLIJN on the google maps. Address and contacts of DE WATERLIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WATERLIJN DE WATERLIJN: BIJOUTERIE THضNNISSEN | COIFFURE ETIENNE | Libert M | Naert Wilfried & Zoon BVBA | MERCATINO

Other related companies as DE WATERLIJN: BIJOUTERIE THضNNISSEN | COIFFURE ETIENNE | Libert M | Naert Wilfried & Zoon BVBA | MERCATINO

DE WATERLIJN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WATERLIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01093933105. Het bedrijf DE WATERLIJN bevindt zich op het adres: ZEEDIJK-HEIST 173; 8301; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 681,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van DE WATERLIJN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WATERLIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WATERLIJN, openstaande posities, locatie van DE WATERLIJN op de kaart.

DE WATERLIJN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WATERLIJN, company assigned to the tax number BE01093933105. The company DE WATERLIJN is located at the address: ZEEDIJK-HEIST 173; 8301; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 681,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of DE WATERLIJN is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WATERLIJN is not available. You also can look at reviews of DE WATERLIJN, open positions, location of DE WATERLIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WATERLIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WATERLIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WATERLIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WATERLIJN, employees, financial statistics.