PAINT SYSTEM SERVICE

Contactgegevens PAINT SYSTEM SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAINT SYSTEM SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAINT SYSTEM SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMISHEIDE 29; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 36850354 (+32-36850354) 36850354 (+32-36850354)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAINT SYSTEM SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAINT SYSTEM SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAINT SYSTEM SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAINT SYSTEM SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAINT SYSTEM SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAINT SYSTEM SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAINT SYSTEM SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAINT SYSTEM SERVICE
Products information PAINT SYSTEM SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAINT SYSTEM SERVICE
(Get full report from official database of BE for PAINT SYSTEM SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAINT SYSTEM SERVICE
Addition kinds of activities for PAINT SYSTEM SERVICE

251500. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
379902. Recreatievoertuigen | Recreational vehicles
26790206. Keukengerei, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Utensils, pressed and molded pulp: from purchased material
33310100. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
35680203. Gewrichten, draaibaar en universeel, behalve vliegtuigen en auto's | Joints, swivel and universal, except aircraft and auto
35850203. Ijs dozen, industrieel | Ice boxes, industrial

Werken bij PAINT SYSTEM SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAINT SYSTEM SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAINT SYSTEM SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAINT SYSTEM SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

  • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van PAINT SYSTEM SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of PAINT SYSTEM SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAINT SYSTEM SERVICE. Laat een reactie achter voor PAINT SYSTEM SERVICE. PAINT SYSTEM SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAINT SYSTEM SERVICE. Leave a respond for PAINT SYSTEM SERVICE. PAINT SYSTEM SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAINT SYSTEM SERVICE op de google maps. Adres en contacten PAINT SYSTEM SERVICE
Location of PAINT SYSTEM SERVICE on the google maps. Address and contacts of PAINT SYSTEM SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come PAINT SYSTEM SERVICE PAINT SYSTEM SERVICE: Vandenhove G | ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA | HENRI WINAND | Erik L.F. Verdeyen | COTE C?DRIC

Other related companies as PAINT SYSTEM SERVICE: Vandenhove G | ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA | HENRI WINAND | Erik L.F. Verdeyen | COTE C?DRIC

PAINT SYSTEM SERVICE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAINT SYSTEM SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf PAINT SYSTEM SERVICE bevindt zich op het adres: SMISHEIDE 29; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van PAINT SYSTEM SERVICE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAINT SYSTEM SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAINT SYSTEM SERVICE, openstaande posities, locatie van PAINT SYSTEM SERVICE op de kaart.

PAINT SYSTEM SERVICE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAINT SYSTEM SERVICE, company assigned to the tax number BE01434509277. The company PAINT SYSTEM SERVICE is located at the address: SMISHEIDE 29; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Peinture. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint..
The main activity of PAINT SYSTEM SERVICE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAINT SYSTEM SERVICE is not available. You also can look at reviews of PAINT SYSTEM SERVICE, open positions, location of PAINT SYSTEM SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAINT SYSTEM SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAINT SYSTEM SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAINT SYSTEM SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAINT SYSTEM SERVICE, employees, financial statistics.