ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA

Contactgegevens ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENDRIK MEYSLAAN 13; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33665986 (+32-33665986) 33665986 (+32-33665986)

Fax (fax): +32 (15) 697-37-16 +32 (15) 697-37-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA
Products information ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01804748535
Ondernemingsnummer: 6659332275
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA
(Get full report from official database of BE for ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA
Addition kinds of activities for ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA

325999. Structurele kleiproducten, nec, nec | Structural clay products, nec, nec
28990104. Kernolie of bindmiddelen | Core oil or binders
33170200. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
38269907. Milieutechnische apparatuur | Environmental testing equipment
38450204. Diathermieapparatuur, electromedical | Diathermy apparatus, electromedical
50159902. Aanhangwagen onderdelen en accessoires, gebruikt | Trailer parts and accessories, used

Werken bij ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een chauffeur C/E

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA. Laat een reactie achter voor ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA. ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA. Leave a respond for ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA. ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA op de google maps. Adres en contacten ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA
Location of ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA on the google maps. Address and contacts of ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA: Poelmans L | MUTUALITE SOCIALISTE | CHRISTIAN COUTURIAUX | PETITJEAN & FILS | JAN HOOGMARTENS

Other related companies as ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA: Poelmans L | MUTUALITE SOCIALISTE | CHRISTIAN COUTURIAUX | PETITJEAN & FILS | JAN HOOGMARTENS

ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01804748535. Het bedrijf ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA bevindt zich op het adres: HENDRIK MEYSLAAN 13; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 780,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA, openstaande posities, locatie van ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA op de kaart.

ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA, company assigned to the tax number BE01804748535. The company ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA is located at the address: HENDRIK MEYSLAAN 13; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 780,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Computers and computerapparatuur; Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA were not found.
The main activity of ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA is not available. You also can look at reviews of ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA, open positions, location of ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASAP SOFTWARE PROJECTS BVBA, employees, financial statistics.