BERT VAN DEN BRANDEN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • BERT VAN DEN BRANDEN
Private companiesMotion Pictures • BERT VAN DEN BRANDEN

Contactgegevens BERT VAN DEN BRANDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERT VAN DEN BRANDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERT VAN DEN BRANDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSTRAAT 38B1; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38991084 (+32-38991084) 38991084 (+32-38991084)

Fax (fax): +32 (61) 797-96-66 +32 (61) 797-96-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERT VAN DEN BRANDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERT VAN DEN BRANDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERT VAN DEN BRANDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERT VAN DEN BRANDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERT VAN DEN BRANDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERT VAN DEN BRANDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERT VAN DEN BRANDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERT VAN DEN BRANDEN
Products information BERT VAN DEN BRANDEN

BTW identificatienummer (tax): BE01387542724
Ondernemingsnummer: 2419982910
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Carreleurs.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERT VAN DEN BRANDEN
(Get full report from official database of BE for BERT VAN DEN BRANDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERT VAN DEN BRANDEN
Addition kinds of activities for BERT VAN DEN BRANDEN

964104. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government
25910000. Drapery hardware en raamgordijnen en tinten | Drapery hardware and window blinds and shades
28440400. Scheerbereidingen | Shaving preparations
34330107. Stokers, mechanisch: huishoudelijk of industrieel | Stokers, mechanical: domestic or industrial
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical

Werken bij BERT VAN DEN BRANDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERT VAN DEN BRANDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERT VAN DEN BRANDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERT VAN DEN BRANDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Knesselare - voltijds / deeltijds (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Knesselare zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erembodegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • Storingstechnieker in Eeklo 3 ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Om onze productieplant te versterken in Eeklo zijn wij op zoek naar een storingtechnieker. Rapporterend aan de machineverantwoordelijke, bent u mee verantwoordelijk voor de technische aspecten van een aantal productielijnen. Je staat in voor zowel preventieve als dringende herstellings- en/of onderhoudswerken aan een beperkt aantal productielijnen Je bent verantwoordelijk voor het correct afstemmen van de productielijnen in samenspraak met machineverantwoordelijken, meestergasten, operatoren en kwaliteitsdiensten Je staat in voor de omstellingen volgens de productspecificaties Je herstelt wisselstukken en bereidt machineonderdelen voor Je staat mee in voor aanpassingen inzake veiligheid en geeft technische bijstand tijdens proeven

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van BERT VAN DEN BRANDEN in sociale netwerken
Look for responds of BERT VAN DEN BRANDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERT VAN DEN BRANDEN. Laat een reactie achter voor BERT VAN DEN BRANDEN. BERT VAN DEN BRANDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERT VAN DEN BRANDEN. Leave a respond for BERT VAN DEN BRANDEN. BERT VAN DEN BRANDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERT VAN DEN BRANDEN op de google maps. Adres en contacten BERT VAN DEN BRANDEN
Location of BERT VAN DEN BRANDEN on the google maps. Address and contacts of BERT VAN DEN BRANDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BERT VAN DEN BRANDEN BERT VAN DEN BRANDEN: De Greve | TUIN SERVICE TILBURGS | Lauwers Fr茅d茅ric | SIMON ETS | FRANS COKELAERE

Other related companies as BERT VAN DEN BRANDEN: De Greve | TUIN SERVICE TILBURGS | Lauwers Fr茅d茅ric | SIMON ETS | FRANS COKELAERE

BERT VAN DEN BRANDEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERT VAN DEN BRANDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01387542724. Het bedrijf BERT VAN DEN BRANDEN bevindt zich op het adres: KAPELSTRAAT 38B1; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 843,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs..
De hoofdactiviteit van BERT VAN DEN BRANDEN is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERT VAN DEN BRANDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERT VAN DEN BRANDEN, openstaande posities, locatie van BERT VAN DEN BRANDEN op de kaart.

BERT VAN DEN BRANDEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERT VAN DEN BRANDEN, company assigned to the tax number BE01387542724. The company BERT VAN DEN BRANDEN is located at the address: KAPELSTRAAT 38B1; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 843,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Carreleurs..
The main activity of BERT VAN DEN BRANDEN is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERT VAN DEN BRANDEN is not available. You also can look at reviews of BERT VAN DEN BRANDEN, open positions, location of BERT VAN DEN BRANDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERT VAN DEN BRANDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERT VAN DEN BRANDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERT VAN DEN BRANDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERT VAN DEN BRANDEN, employees, financial statistics.