FRANS COKELAERE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • FRANS COKELAERE
Private companiesMotion Pictures • FRANS COKELAERE

Contactgegevens FRANS COKELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS COKELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS COKELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KNOKUILSTRAAT 53; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51210018 (+32-51210018) 51210018 (+32-51210018)

Fax (fax): +32 (82) 404-19-37 +32 (82) 404-19-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS COKELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS COKELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS COKELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS COKELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS COKELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS COKELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS COKELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS COKELAERE
Products information FRANS COKELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE02555114746
Ondernemingsnummer: 8477569580
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types de L茅gumes: Champignons.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS COKELAERE
(Get full report from official database of BE for FRANS COKELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS COKELAERE
Addition kinds of activities for FRANS COKELAERE

508507. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
807100. Medische laboratoria | Medical laboratories
20230308. Gepoederde Karnemelk | Powdered buttermilk
26210805. Manila verpakkingspapier | Manila wrapping paper
32530101. Emalje tegel, vloer of muur: klei | Enamel tile, floor or wall: clay
39990207. Pruiken, met inbegrip van poppruiken, toupees of wiglets | Wigs, including doll wigs, toupees, or wiglets
47319902. Vracht consolidatie | Freight consolidation
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij FRANS COKELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS COKELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS COKELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS COKELAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Duffel (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • Studierelevante bijbaan customer service - Wielsbeke - min 1.5 dagen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een internationale firma? Wil je meedraaien op de "after sales" afdeling? Ben je beschikbaar om minimum 1.5 dagen per week te werken? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Je komt terecht in een bedrijf in Wielsbeke waar je een tweetal dagen meedraait op de afdeling. Je staat in voor volgende taken: registratie van klachten mails behandelen allerhande administratie

  • Jobstudent (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

Zoek naar antwoorden van FRANS COKELAERE in sociale netwerken
Look for responds of FRANS COKELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS COKELAERE. Laat een reactie achter voor FRANS COKELAERE. FRANS COKELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS COKELAERE. Leave a respond for FRANS COKELAERE. FRANS COKELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS COKELAERE op de google maps. Adres en contacten FRANS COKELAERE
Location of FRANS COKELAERE on the google maps. Address and contacts of FRANS COKELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS COKELAERE FRANS COKELAERE: Patisserie Philippe | HUIS BEKAERT | VEUGELEN GEERT | CARDINALS BULLDOGS | HABEX

Other related companies as FRANS COKELAERE: Patisserie Philippe | HUIS BEKAERT | VEUGELEN GEERT | CARDINALS BULLDOGS | HABEX

FRANS COKELAERE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS COKELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02555114746. Het bedrijf FRANS COKELAERE bevindt zich op het adres: KNOKUILSTRAAT 53; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Lijst met producten zijn Types de L茅gumes: Champignons..
De hoofdactiviteit van FRANS COKELAERE is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS COKELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS COKELAERE, openstaande posities, locatie van FRANS COKELAERE op de kaart.

FRANS COKELAERE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS COKELAERE, company assigned to the tax number BE02555114746. The company FRANS COKELAERE is located at the address: KNOKUILSTRAAT 53; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Producteurs de l茅gumes. List of products are Types de L茅gumes: Champignons..
The main activity of FRANS COKELAERE is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS COKELAERE is not available. You also can look at reviews of FRANS COKELAERE, open positions, location of FRANS COKELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS COKELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS COKELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS COKELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS COKELAERE, employees, financial statistics.