Gillessen Gebrüder SPRLU

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Gillessen Gebrüder SPRLU
Private companiesMembership Organizations • Gillessen Gebrüder SPRLU

Contactgegevens Gillessen Gebrüder SPRLU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gillessen Gebrüder SPRLU: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gillessen Gebrüder SPRLU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Backesweg 1 4782 Schoenberg (Saint-Vith), België

Telefoon (phone): +32 (3) 348-91-41 +32 (3) 348-91-41

Fax (fax): +32 (10) 779-88-54 +32 (10) 779-88-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gillessen Gebrüder SPRLU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gillessen Gebrüder SPRLU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gillessen Gebrüder SPRLU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gillessen Gebrüder SPRLU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gillessen Gebrüder SPRLU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gillessen Gebrüder SPRLU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gillessen Gebrüder SPRLU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gillessen Gebrüder SPRLU
Products information Gillessen Gebrüder SPRLU

BTW identificatienummer (tax): BE09946716308
Ondernemingsnummer: 5779327392
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Gillessen Gebrüder SPRLU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gillessen Gebrüder SPRLU
(Get full report from official database of BE for Gillessen Gebrüder SPRLU)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gillessen Gebrüder SPRLU
Addition kinds of activities for Gillessen Gebrüder SPRLU

3564. Blowers en fans | Blowers and fans
9532. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
14749903. Potash mijnbouw | Potash mining
32990408. Statuair: gips, klei, papier mache, metaal, enz. | Statuary: gypsum, clay, papier mache, metal, etc.
67339900. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec

Werken bij Gillessen Gebrüder SPRLU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gillessen Gebrüder SPRLU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gillessen Gebrüder SPRLU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gillessen Gebrüder SPRLU. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

Zoek naar antwoorden van Gillessen Gebrüder SPRLU in sociale netwerken
Look for responds of Gillessen Gebrüder SPRLU in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gillessen Gebrüder SPRLU. Laat een reactie achter voor Gillessen Gebrüder SPRLU. Gillessen Gebrüder SPRLU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gillessen Gebrüder SPRLU. Leave a respond for Gillessen Gebrüder SPRLU. Gillessen Gebrüder SPRLU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gillessen Gebrüder SPRLU op de google maps. Adres en contacten Gillessen Gebrüder SPRLU
Location of Gillessen Gebrüder SPRLU on the google maps. Address and contacts of Gillessen Gebrüder SPRLU

Andere gerelateerde bedrijven als come Gillessen Gebrüder SPRLU Gillessen Gebrüder SPRLU: Dezittere | JOHN VANDESTEENE | DEN ANKER | CHRISTOPHE DEPORTEMONT | MYCOM EUROPE NV

Other related companies as Gillessen Gebrüder SPRLU: Dezittere | JOHN VANDESTEENE | DEN ANKER | CHRISTOPHE DEPORTEMONT | MYCOM EUROPE NV

Gillessen Gebrüder SPRLU is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gillessen Gebrüder SPRLU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09946716308. Het bedrijf Gillessen Gebrüder SPRLU bevindt zich op het adres: Backesweg 1 4782 Schoenberg (Saint-Vith). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 608,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Gillessen Gebrüder SPRLU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gillessen Gebrüder SPRLU is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gillessen Gebrüder SPRLU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gillessen Gebrüder SPRLU, openstaande posities, locatie van Gillessen Gebrüder SPRLU op de kaart.

Gillessen Gebrüder SPRLU is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gillessen Gebrüder SPRLU, company assigned to the tax number BE09946716308. The company Gillessen Gebrüder SPRLU is located at the address: Backesweg 1 4782 Schoenberg (Saint-Vith). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 608,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Gillessen Gebrüder SPRLU were not found.
The main activity of Gillessen Gebrüder SPRLU is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gillessen Gebrüder SPRLU is not available. You also can look at reviews of Gillessen Gebrüder SPRLU, open positions, location of Gillessen Gebrüder SPRLU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gillessen Gebrüder SPRLU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gillessen Gebrüder SPRLU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gillessen Gebrüder SPRLU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gillessen Gebrüder SPRLU, employees, financial statistics.