DEN ANKER

Contactgegevens DEN ANKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEN ANKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEN ANKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELISABETHLAAN 61; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16566021 (+32-16566021) 16566021 (+32-16566021)

Fax (fax): +32 (14) 944-92-18 +32 (14) 944-92-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEN ANKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEN ANKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEN ANKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEN ANKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEN ANKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEN ANKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEN ANKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEN ANKER
Products information DEN ANKER

BTW identificatienummer (tax): BE03180236816
Ondernemingsnummer: 4958648681
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Quincaillerie,Vernis,Equipement d'Atelier,Lampes ?lectriques,Ventilateurs,Peintures,Matériel d'Eclairage,Ferronneries de Fenêtres,Radiateurs,Taille de Clés,Poêles,Tron?onneuses,Quicaillerie d?Ameublement,Tondeuses à Gazon,Outils à Main,Bois,Outils de Bricolage,Matériel de Douches & Baignoires,Outils & Matériel de Construction,Quincaillerie Architecturale,Bo?tes aux Lettres,Ferrures de Portes,Quincaillerie de B?timent. Services: Accès pour Moins Valides,Livraison Gratuite.. Produits: Produits de Droguerie,Produits D'Entretien. Services: Service de Livraison,Accès pour Moins Valides.

Product categorie (product category): Drogueries. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEN ANKER
(Get full report from official database of BE for DEN ANKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEN ANKER
Addition kinds of activities for DEN ANKER

02919901. Dierspecialisatie boerderij, algemeen | Animal specialty farm, general
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
22519901. Het verven en afwerken van de full- en knielengte van vrouwen | Dyeing and finishing women's full- and knee-length hosiery
22979903. Spunbonded stoffen | Spunbonded fabrics
51990202. kalenders | Calendars

Werken bij DEN ANKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEN ANKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEN ANKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEN ANKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • E-commerce I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

  • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BOSSCHAERT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

  • Klusjesman Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van DEN ANKER in sociale netwerken
Look for responds of DEN ANKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEN ANKER. Laat een reactie achter voor DEN ANKER. DEN ANKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEN ANKER. Leave a respond for DEN ANKER. DEN ANKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEN ANKER op de google maps. Adres en contacten DEN ANKER
Location of DEN ANKER on the google maps. Address and contacts of DEN ANKER

Andere gerelateerde bedrijven als come DEN ANKER DEN ANKER: SOL | ARS VALENDI | Baldewijns BVBA | DE PUZZEL | COGESTIPUB

Other related companies as DEN ANKER: SOL | ARS VALENDI | Baldewijns BVBA | DE PUZZEL | COGESTIPUB

DEN ANKER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEN ANKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03180236816. Het bedrijf DEN ANKER bevindt zich op het adres: ELISABETHLAAN 61; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Drogueries. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Quincaillerie,Vernis,Equipement d'Atelier,Lampes ?lectriques,Ventilateurs,Peintures,Matériel d'Eclairage,Ferronneries de Fenêtres,Radiateurs,Taille de Clés,Poêles,Tron?onneuses,Quicaillerie d?Ameublement,Tondeuses à Gazon,Outils à Main,Bois,Outils de Bricolage,Matériel de Douches & Baignoires,Outils & Matériel de Construction,Quincaillerie Architecturale,Bo?tes aux Lettres,Ferrures de Portes,Quincaillerie de B?timent. Services: Accès pour Moins Valides,Livraison Gratuite.. Produits: Produits de Droguerie,Produits D'Entretien. Services: Service de Livraison,Accès pour Moins Valides..
De hoofdactiviteit van DEN ANKER is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEN ANKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEN ANKER, openstaande posities, locatie van DEN ANKER op de kaart.

DEN ANKER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEN ANKER, company assigned to the tax number BE03180236816. The company DEN ANKER is located at the address: ELISABETHLAAN 61; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Drogueries. Quincailleries. List of products are Produits: Quincaillerie,Vernis,Equipement d'Atelier,Lampes ?lectriques,Ventilateurs,Peintures,Matériel d'Eclairage,Ferronneries de Fenêtres,Radiateurs,Taille de Clés,Poêles,Tron?onneuses,Quicaillerie d?Ameublement,Tondeuses à Gazon,Outils à Main,Bois,Outils de Bricolage,Matériel de Douches & Baignoires,Outils & Matériel de Construction,Quincaillerie Architecturale,Bo?tes aux Lettres,Ferrures de Portes,Quincaillerie de B?timent. Services: Accès pour Moins Valides,Livraison Gratuite.. Produits: Produits de Droguerie,Produits D'Entretien. Services: Service de Livraison,Accès pour Moins Valides..
The main activity of DEN ANKER is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEN ANKER is not available. You also can look at reviews of DEN ANKER, open positions, location of DEN ANKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEN ANKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEN ANKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEN ANKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEN ANKER, employees, financial statistics.