FE. GOK SAMIYE

Particuliere bedrijvenBosbouw • FE. GOK SAMIYE
Private companiesForestry • FE. GOK SAMIYE

Contactgegevens FE. GOK SAMIYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. GOK SAMIYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. GOK SAMIYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LIMITE 122; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22190553 (+32-22190553) 22190553 (+32-22190553)

Fax (fax): +32 (4) 794-98-13 +32 (4) 794-98-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. GOK SAMIYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. GOK SAMIYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. GOK SAMIYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. GOK SAMIYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. GOK SAMIYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. GOK SAMIYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. GOK SAMIYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. GOK SAMIYE
Products information FE. GOK SAMIYE

BTW identificatienummer (tax): BE09377899169
Ondernemingsnummer: 9289733886
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Tapis.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. GOK SAMIYE
(Get full report from official database of BE for FE. GOK SAMIYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. GOK SAMIYE
Addition kinds of activities for FE. GOK SAMIYE

322904. Glasvezelproducten | Glass fiber products
735901. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
20220102. Pasta, kaas | Pastes, cheese
28920211. Nitroglycerine (explosief) | Nitroglycerin (explosive)
36250101. Accessoires voor motorbesturing, inclusief overbelastingsrelais | Motor control accessories, including overload relays
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment
38260304. Osmometers | Osmometers
87420102. Industriële consultant | Industrial consultant

Werken bij FE. GOK SAMIYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. GOK SAMIYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. GOK SAMIYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. GOK SAMIYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • Onderhoudstechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor: De elektrische en mechanische herstellingen in het machinepark. Het preventief onderhoud van de machine's  De verbeteringen doorvoeren zie je als een uitdaging

  • bandenmonteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hasselt zijn we op zoek naar een bandenmonteur

  • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van FE. GOK SAMIYE in sociale netwerken
Look for responds of FE. GOK SAMIYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. GOK SAMIYE. Laat een reactie achter voor FE. GOK SAMIYE. FE. GOK SAMIYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. GOK SAMIYE. Leave a respond for FE. GOK SAMIYE. FE. GOK SAMIYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. GOK SAMIYE op de google maps. Adres en contacten FE. GOK SAMIYE
Location of FE. GOK SAMIYE on the google maps. Address and contacts of FE. GOK SAMIYE

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. GOK SAMIYE FE. GOK SAMIYE: BACOB | FLANDRE PARKING | UNION BEYNOISE | I.E.S.C.A. | Bibliothèque Communale L Jeunehomme

Other related companies as FE. GOK SAMIYE: BACOB | FLANDRE PARKING | UNION BEYNOISE | I.E.S.C.A. | Bibliothèque Communale L Jeunehomme

FE. GOK SAMIYE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. GOK SAMIYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09377899169. Het bedrijf FE. GOK SAMIYE bevindt zich op het adres: RUE DE LA LIMITE 122; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits: Tapis..
De hoofdactiviteit van FE. GOK SAMIYE is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. GOK SAMIYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. GOK SAMIYE, openstaande posities, locatie van FE. GOK SAMIYE op de kaart.

FE. GOK SAMIYE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. GOK SAMIYE, company assigned to the tax number BE09377899169. The company FE. GOK SAMIYE is located at the address: RUE DE LA LIMITE 122; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements de sols and murs. List of products are Produits: Tapis..
The main activity of FE. GOK SAMIYE is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. GOK SAMIYE is not available. You also can look at reviews of FE. GOK SAMIYE, open positions, location of FE. GOK SAMIYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. GOK SAMIYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. GOK SAMIYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. GOK SAMIYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. GOK SAMIYE, employees, financial statistics.